Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
Alena
Paní psycholožka byla velice vnímavá a empatická, pomohla mi najít kostlivce ve skříni, vyřešit vztahy s rodiči, pomohla mi rozklíčovat neúspěšné vztahy. Jediný problém vidím v tom, že psycholog by neměl dávat rady (byť se domnívá, že jsou ku prospěchu). Jedná taková rada mi dost zásadně ovlivnila život, bohužel ne k lepšímu a už se s tou situací peru několik let. Kdybych tehdy poslouchala sama sebe a své vnitřní pocity a paní doktorka mě v tom podpořila, bylo by to rozhodně prospěšnější.
P.A.
Nerozumi psychickým poruchám, nepozná je, oznámila mi! 14 let jsem k ni chodila, tvrdila mi, ze se uzdravim, budu mit deti, rodinu. Od 23 let jsem k ni chodila a slepě ji důvěřovala, verila ji. Byly to falešné sliby, presvedcovala me jenom, ať si cením života bez lasky! Protože podle ni mam jen poruchy, nedostala jsem od matky, otce trvalé citové pouto. Na to jsem přišla az po skončení terapie, diky tomu nedokážu vytvořit zadny trvalý blízký vztah. Musela bych ho trvale zazit s někým jiným, abych ho dokazala vytvořit, a ve vsem se uzdravila. To jsou poruchy citoveho pouta. Přesvědčovala me, byla jsem vděčná za život bez lasky. Nikdy me nechtěla uzdravit, neprala mi deti, rodinu. Ke konci terapie mi sdelovala, asi mam poruchy.
Soňa 13
Co se tady lidi napadáte za to žemá každý svůj názor,to opravdu nechápu.Každý má slékařem svoje zkušenosti někdo pozitivní někdo negativní.Já máms dr. Dokoupilovou dobrou zkušenost,ale ta čekací doba je fakt katastrofa.
Nechápu na co se tam teda objednává když tam člověk čeká půl dne.A komu to nevadí tak nemá asi co dělat.Já tohle nesnáším mám malé děti takže se nerada zdržuji.A jak jsem již psala dr. je v pohodě
Nina
Dobrý den, člověk by si měl vážit všech kteří umí naslouchat bolesti druhého. Ano paní psycholožka umí nasluchat a na konzultaci má člověk pocit bezpečí a klidu. Někdy ale člověk očekává řešení a když dlouho nepřichází je zklamaný ze sebe že selhal. Terapie mě navedla na cestu, zda bude správno se uvidí časem
Mě se stýská taky...
Nemám s kým srovnávat ale je nej.Dokáže naslouchat,pochopí problém a opravdu pomoct...docela se mi stýská.
Když někdo nesouhlasí s kladným hodnocením, tak proč jen klikne ,,nesouhlasím,,. Proč nenapíše svůj názor? Já už píšu podruhé (nevím,zda mohu),ale vřele doporučuji hezkou a příjemnou p.Mgr.Dokoupilovou. Klidně se i podepíšu : Zdeněk Michálek ,F-M
Nejlepší a navíc velmi hezká p.doktorka. Chodil jsem k ní asi dva roky. První rok, že jsem musel, další rok, že jsem chtěl. Je velmi příjemná, naslouchající (ale to by měli být všichni psychologové, že ), no prostě super. Asi se k ní zase objednám.
Extra super psycholog!
Stýská se mi...
Sociální fobie v Frýdku-Místku
Nízké sebevědomí v Frýdku-Místku
Poruchy v mezilidských vztazích v Frýdku-Místku
Vztahová krize v Frýdku-Místku
Emocionální bolest v Frýdku-Místku