Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Marek
Chodím k paní doktorce se synem celý jeho život, tedy 9 let. Byla vždy velmi profesionální a sic byl syn jeden čas velmi nemocný a měl problémy s imunitou, vždy pomohla. Hodnocení, která mluví o aroganci, mě vážně překvapují...
Alena A
Výborná lekařka byla jsem u ní v péči jak já tak jsem jí svěřila své děti.
Velmi rychle odhalila u dcery mononukleózu kde na pohotovosti diagnostikovali angínu. U syna gilbertův syndrom. Mohu říct, že jsem za ní velmi ráda. A nová sestřička je velmi milá.
Martina
Paní doktorka je zkušená a vždy vás ošetří i když je po ordinačních hodinách. Pomohla synovi, postarala se o rychlou návštěvu nemocnice (bez čekání) a moc si jí za to vážíme. Má dlouholeté zkušenosti.
Ivana
Pani doktorka vobec nesleduje sucastnu medicinu, nerobi ani zakladne poradne pre novordencov, kde by kontrolovala poriadne dieta, bere ich ako na pase nic neskuma jedine co riesi je vaha a spyta sa ci kojite alebo UM to je vsetko. Nekontroluje vyvoj, nic zene nevysvetli, nedoporuci, neviete kedy hovori na vas a kedy na sestricku. Nema ziadnu empatiu k tomu dietatu je neprijemna, arogantna a podporuje matku v dokrmovani UM. Mna osobne presviecala o tom, ze nemam mlieko pri 3 mesacnej dcere (aktualne kojim a ma 9 mes). Nevie ani ockovat, ked som videla ako dcere vraza do nohy tie injekcie :( … hrozne keby to bolo moje prve dieta, asi by som spravila velmi vela chyb! Urcite neodporucam!!!
Lenka
K paní doktorce jsem chodila jako dítě, pamatuji, že na mě vždy koukala jako na simulanta a větu: co mám s tebou dělat, jsem slyšela nespočetněkrát. Nejvíc ale přestřelila, když mne tři týdny léčila na angínu a na upozornění mé matky nedbala do doby, kdy mne odvezla sanitka s pokročilou mononukleózou. Být tehdy dospělá, žaluji jí. Paní doktorku rozhodně nedoporučuji.
rozinka2003
Tuto paní doktorku mám hodně rádaa chodila k ní moje maka od mala i já už od narození ani nejsem hubená ale někdy mi nevynadala
neonta
K této paní doktorce chodím odmalička. Má novou čekárnu s dětským koutkem. Sestřička Lenka Uhlíková je moc milá a usměvavá, rozhodně nevzbuzuje strach. :-)
Jediné, co bych paní doktorce snad vytkla je to, že ráda předepisuje antibiotika (asi jen tak pro sychr) při bolestech v krku. Vždy, když je potřeba, provede vyšetření nebo pošle na odběry krve.
Je to velmi střízlivý člověk a rozhodně nechce nic dělat zbytečně. K dětem se chová mile. Pacientům často dává na výběr a občas doporučí i nějaký doplněk stravy.
Myslím si, že paní doktorka vyžaduje od pacientů komunikativnost a předpokládá, že pokud mají problém, který chtějí vyřešit, budou aktivně spolupracovat a přijdou s jasnými problémy, které je trápí. Rozhodně není člověkem. který by nadbytečně prováděl nějaká vyšetření.
Čekací doba je hodně proměnlivá.
Takže, žádný problém. :-)
Pavlus
Já mám dva malé syny, chodíme k ní od narození a jsem velmi spokojená, je sice ráznější, ale velmi pečlivá a k dětem velmi milá i když můj druhý je pěkný řvoun. Jsem moc ráda, že jsem si vybrala za pediatra právě jí.
Paní doktorka je precizní, nikdy nic neponechá bez povšimnutí a je-li to nutné vždy případ předá ke specialitovi. Nehraje si na vševědoucí, netypuje, neexperimentuje a tím je vždy léčba rychlá a účinná. Děkuji za její přístup. Martina Markvartová
Paní doktorka je výborná, hezky se dětem věnuje, všechny matky jsou s ní spojené.
Přála bych si více takových lékařů! Zdraví Steinerová
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze