Dagmar Dohnalová

Pediatr Více

Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: POLIKLINIKA OPATOVSKÁ - Medifin • Jiný

Chodím k paní doktorce se synem celý jeho život, tedy 9 let. Byla vždy velmi profesionální a sic byl syn jeden čas velmi nemocný a měl problémy s imunitou, vždy pomohla. Hodnocení, která mluví o aroganci, mě vážně překvapují...

Umístění: POLIKLINIKA OPATOVSKÁ - Medifin • Jiný

Výborná lekařka byla jsem u ní v péči jak já tak jsem jí svěřila své děti.
Velmi rychle odhalila u dcery mononukleózu kde na pohotovosti diagnostikovali angínu. U syna gilbertův syndrom. Mohu říct, že jsem za ní velmi ráda. A nová sestřička je velmi milá.

Umístění: POLIKLINIKA OPATOVSKÁ - Medifin • Jiný

Paní doktorka je zkušená a vždy vás ošetří i když je po ordinačních hodinách. Pomohla synovi, postarala se o rychlou návštěvu nemocnice (bez čekání) a moc si jí za to vážíme. Má dlouholeté zkušenosti.

I
Umístění: POLIKLINIKA OPATOVSKÁ - Medifin • Jiný

Pani doktorka vobec nesleduje sucastnu medicinu, nerobi ani zakladne poradne pre novordencov, kde by kontrolovala poriadne dieta, bere ich ako na pase nic neskuma jedine co riesi je vaha a spyta sa ci kojite alebo UM to je vsetko. Nekontroluje vyvoj, nic zene nevysvetli, nedoporuci, neviete kedy hovori na vas a kedy na sestricku. Nema ziadnu empatiu k tomu dietatu je neprijemna, arogantna a podporuje matku v dokrmovani UM. Mna osobne presviecala o tom, ze nemam mlieko pri 3 mesacnej dcere (aktualne kojim a ma 9 mes). Nevie ani ockovat, ked som videla ako dcere vraza do nohy tie injekcie :( … hrozne keby to bolo moje prve dieta, asi by som spravila velmi vela chyb! Urcite neodporucam!!!

K paní doktorce jsem chodila jako dítě, pamatuji, že na mě vždy koukala jako na simulanta a větu: co mám s tebou dělat, jsem slyšela nespočetněkrát. Nejvíc ale přestřelila, když mne tři týdny léčila na angínu a na upozornění mé matky nedbala do doby, kdy mne odvezla sanitka s pokročilou mononukleózou. Být tehdy dospělá, žaluji jí. Paní doktorku rozhodně nedoporučuji.

R

Tuto paní doktorku mám hodně rádaa chodila k ní moje maka od mala i já už od narození ani nejsem hubená ale někdy mi nevynadala

N

K této paní doktorce chodím odmalička. Má novou čekárnu s dětským koutkem. Sestřička Lenka Uhlíková je moc milá a usměvavá, rozhodně nevzbuzuje strach. :-)
Jediné, co bych paní doktorce snad vytkla je to, že ráda předepisuje antibiotika (asi jen tak pro sychr) při bolestech v krku. Vždy, když je potřeba, provede vyšetření nebo pošle na odběry krve.
Je to velmi střízlivý člověk a rozhodně nechce nic dělat zbytečně. K dětem se chová mile. Pacientům často dává na výběr a občas doporučí i nějaký doplněk stravy.
Myslím si, že paní doktorka vyžaduje od pacientů komunikativnost a předpokládá, že pokud mají problém, který chtějí vyřešit, budou aktivně spolupracovat a přijdou s jasnými problémy, které je trápí. Rozhodně není člověkem. který by nadbytečně prováděl nějaká vyšetření.
Čekací doba je hodně proměnlivá.
Takže, žádný problém. :-)

Já mám dva malé syny, chodíme k ní od narození a jsem velmi spokojená, je sice ráznější, ale velmi pečlivá a k dětem velmi milá i když můj druhý je pěkný řvoun. Jsem moc ráda, že jsem si vybrala za pediatra právě jí.

Paní doktorka je precizní, nikdy nic neponechá bez povšimnutí a je-li to nutné vždy případ předá ke specialitovi. Nehraje si na vševědoucí, netypuje, neexperimentuje a tím je vždy léčba rychlá a účinná. Děkuji za její přístup. Martina Markvartová

Paní doktorka je výborná, hezky se dětem věnuje, všechny matky jsou s ní spojené.
Přála bych si více takových lékařů! Zdraví Steinerová