Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
N.I.
K paní doktorce jsem chodila léta, ale bohužel se velmi pokazila. Když jsem byla na začátku těhotenství. Řekla mi že plod se nevyvíjí a že mě pošle na odstranění, řekla jsem, ze mam posunutou ovulaci, proto je plod mladší ale nechtěla to slyšet. Řekla ať přijdu za 2 týdny abychom si ti potvrdily. No pak už bylo vše v pořádku, ale pro těhotnou ženu to bylo opravdu nejhorších 14 dní. Mám zdravou krásnou holčičku. Paní doktorka velmi často straší a zveličuje. Minule jsem měla špinění mimo cyklus, zeptala jsem se jestli to není těliskem. Ne, to bude rakovina čípku , podle pani doktorky. Podle výsledků žádná rakovina. Těchto případů bylo vic a víc. Měla jsem zaplaceny balíček na
jako příplatek za komunikaci emailem a podobně, ale stejně byla paní doktorka často arogantní a nepříjemná. Změnila jsem lekařku a citim se lépe.
V. V.
K paní doktorce chodím od své úplně první prohlídky a jsem za to nesmírně ráda. I když jsem v kabince vždy stejně nervózní, hned po vstupu to ze mě díky jejímu charismatu a příjemnému úsměvu opadne. Paní doktorka je velice milá, empatická, vždy vše podrobně vysvětlí, poradí a nemá problém s jakoukoli otázkou či alternativním způsobem pomoci, pokud o něj projevíte zájem. Jediné, co by bylo super zlepšit je způsob sdělení výsledků stěrů. Protože jsem přestěhovaná v jiném městě a nemůžu se dostavit pro výsledky osobně, přičemž volat skrze GDPR nelze, zaplatila jsem si e-mailový systém, který bezpečnou komunikaci umožňuje. Přesto mi výsledky nepřišly. Na druhou stranu je fakt, že paní doktorka vždy říkala, že napíše pouze v případě, že by výsledky nedopadly dobře, ale ta obava, jestli se mail pouze neztratil není moc příjemná. Jinak určitě doporučuji.
Nika
Doktorka je velmi příjemná, během vyšetření upozorní co bude dělat, vše dokonale vysvětlí. Vždy když ji zastupuje jiná doktorka, tak jsem z toho velice špatná.
Lidka
Paní doktorka je moc hodná, vždy mě pomohla vyřešit moje problémy, když byl problém přijala mě okamžitě. Při vyšetření mě vždy říká co dělá a proč to dělá, když sem v těhotenství chtěla aby něco zkontrolovala navíc nebyl problém. Prostě je super vyjde vstříct. Poradí a mě vždy řekla vše pro a proti při všem co jsem od ní potřebovala