Bystřická 326, Mladé Buky
Nejlepši Nejlepši Nejlepši
Paní doktorka je velmi laskavá hodná a vlídná vždy mi pomůže .
Roman
Paní doktorka je kvalitní odbornice, navíc je vždy přívětivá. Její paní sestřička je také velmi obětavá - znám ji ještě z dětského a její laskavý přístup k pacientům - zejména malým je dnes již nevídaný.
Jana M.
Velmi dobrý přístup k lidem, pochopení, profesní znalost na velmi dobré úrovni.Celá léta se stará o celou naši rodinu. Díky
Paní doktorku příliš neznám, byla jsem u ní dvakrát a musím říct, že je velmi pečlivá a důsledná, akorát ty dlouhé čekací doby !
Víšková
Paní doktorka Divišová vždy vyslechne a pečlivě vyšetří každého pacienta bez rozdílu, je spolehlivá, má přehled, velice milá a ochotná. Jsem s ní velmi spokojená.
Kamila
Je to skvělý profík,všem bych přála takovou doktorku.Jen by mohla už koněčně změnit sestru.Její sestřička už by dávno měla být v důchodu a né se tam ploužit po ordinaci.BOHUŽEL VŠICHNI STÁRNEME.Nakonec přeji mnoho zdaru.Kamila
Helena
doktorku Divišovou navštěvuji přes deset let a byla jsem s ní vždy spokojena, chová se vždy vlídně a udělá si na mne čas.