MUDr. Dagmar Chytrá

Zubař Více

Nové Město na Moravě 1 adresa

Stomatologická ordinace

Tyršova 855, Nové Město na Moravě 59231

• Jsem s paní doktorkou já a celá moje rodina velice spokojena.Její přístup k léčení a zákrokům je velice citlivý.Jsme s manželkou rádi,že ji máme.

• B

K paní doktorce chodím už delší dobu a neměla jsem s ní zvláštní problémy (možná proto, že moje zuby moc ošetření nepotřebují). Horší zkušenost má moje sestra, která byla častokrát objednaná a když přijela (není z NM), zjistila, že je ordinace zavřená. Nebo byla objednaná na 10 hodin a ani v 11 nepřišla na řadu, přestože upozorňovala, že musí na odpolední směnu do práce.Korunu všemu nasadil můj nedávný zážitek. Byla jsem u ní byla s dítětem a její přístup byl otřesně arogantní a necitlivý.
    Nejdřív nechala šestileté dítě s bolavým zubem čekat dvě hodiny. Pak je posadila do křesla a odešla si telefonovat. Vystrašenému děcku zuby prohlédla a zase šla telefonovat. Když nechtělo podruhé otevřít pusu a začalo hysterčit, oznámila rodičům, že to nemá cenu a že by ho v tomto věku už měli mít zvládnuté. Nakonec jsme dítě museli držet, silou se mu ústa vypáčila a zub ošetřila. S tímto přístupem bude mít dítě ze zubařů doživotní strach . Jediným kladem byl klidný a trpělivý přístup sestřičky.

• A

Evelin:
    Hodnotím paní doktorku I obě sestry velice kladně.Setkávám se zde já I celá moje rodina se skvělým
    profesionálním I lidským přístupem Děkujeme moc za všechno,paní doktorka je skvělá!

• D

Dobrý den. S paní zubařkou jsem naprosto spokojená a myslím, že ten zbytek pacientů, kteří píší záporně, by si měl uvědomit, že je to zubařka a ne kosmetička, aby jste pokaždé odcházeli s úsměvem. .Když máte špatné zuby a kvůli tomu pak špatnou náladu, tak ona za to nemůže. Máte chodit pravidelně a ne jednou za pět let a pak se divit, že vás nevítá jak Napoleona...Jen tak dál paní zubařko a přeji spoustu spokojených pacientů...

• E

S ošetřením jsem naprosto spokojená. Paní doktorka už konečně vyměnila sestřičku za mladší, která si hledí své práce a nemá blbé a osobní otázky. Nemám, co vytknout.

• Jsem dlouhodobý pacient této lékařky a nemohu si stěžovat. Poslední ošetření mně měnila můstek přes celé horní patro za náhradu a mohu říct, že jsem se po dvou letech zase bez bolesti a potíží najedl.
    Jednou z jejích vlastností je ta skutečnost,že skutečně léčí zuby a nikoliv udržuje chrup aby mněla práci. Je fakt, že se to dost lidem nelíbí ale ....
    V každém oboru je třeba určité znalosti a odbornosti i když se to někdy pacientovi nemusí líbit .

• Paní doktoreka je asi dobrá odborně, ale v lidském přístupu naprosto selhává. Neřekne dopředu, co se bude dělat. Na otázky reaguje opovržlivě a dává pacientovi najevo, že ji ptaním obtěžuje. Nesnaží se nic vyložit a připravit pacienta na zákrok, ale bez přípravy a vysvětlení přímo začíná vrtat. V případě pochybností (můstek? korunka? vytrhnout?) vás zavalí odbornými termíny a dá vám najevo, že ji nesaháte ani po kotníky. Bohužel si dnes ošetřujícího zubaře moc nemůžete vybírat,

• Kvalitní ošetření, vynikající přístup. Lepšího zubaře neznám.

• Hrůza... Čekací hodina je min. hodinu ale né kvůli pacientům ale kvůli kafíčku než si dopije a pobaví s kamarádkami... Málem jsem díky ní přišla o zub a paní zubařka ke teré jsem přestoupila mě ho zachránila... Paní Chytrá ho chtěla vytrhnout že se stým nedá nic dělat...

Vynikající ošetření i přístup. Můžu doporučit.