Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Veronika K.
Paní doktorka je dlouhodobě skvělá.
Kdykoliv něco potřebuju, jde to rychle a pohodlně. A když jsem nemocná a přijdu osobně, tak jdu na řadu přesně dle objednání, paní doktorka mě opravdu poslouchá a zajímá se. Je empatická, milá i profesionální. Nikdy jsem s ní neměla nejmenší problém.
K tomu všemu má navíc pro mě hrozně cool vibe. Chtěla bych být jako ona, až vyrostu :) (ale už mi bude třicet, tak nevím :D)
Z lékařů jsem většinou dost nervózní, ale tady vůbec. :)
Alda
spokojenost..profesionální a lidský přístup k pacientovi..sestra perfektní administrativní činnost ..
Franta Rýna
Velmi obětavá a odborně zdatná.Velmi dobře diagnostikuje.Má velmi příjemný a lidský přístup ke každému pacientovi.Také sestra je velmi šikovná a dobře organizuje chod pacientu.I při velkém počtu pacientů to velmi dobře klape.Hodně štěstí a jen tak dál.
oldriska.spirkova
pí.Doktorka na mě působí velmi profesionálně,inteligentně,ochotně a její klidné vystupování,člověka hladí na duši.O to víc je pro mne nepochopitelné jak snese tak arogantní a jízlivou sestru která se chová jako by byla nadčlověk!!!Hrůza!Je to obyčejné,neurotička.Paní doktorce přeji jen to nejlepší.
Šporková.O.
Roman F.
Velmi příjemná lékařka,neměl jsem nikdy problém,vždy i dobře poradila. Profesionální přístup. Musím pochválít i sestřičku,vždy také vstřícná a příjemná. Prostě jen pozitiva! Jsem pacientem téměř 20.let. :-)
Je milá a příjemná lékařka.Rozumí své práci.To samé i její zdravotní sestřička.Nevýhoda je,že se někdy dlouho čeká,protože má hodně lidí..
pani doktorka je opravdu výborná, vždy příjemná a dovede pomoci a poradit.
Paní doktorka je velmi příjemná a pečlivá.Opavdu úžasná žena.
Je velmi šikovná a obětavá.Velmi dobře diagnostikuje a je vnímavá vůči pacientům.Je to klasický příklad rodinného lékaře
jsem spokojená skoro 10 let, pí doktorka je milá, při problému odešle na specializované pracoviště. Akorát to čekání to mě ubíjí.
Škoda,že se nedá objednávat, ale to asi u žádného praktika.
Z.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně