Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Alla Kyryk
Paní doktorka je úžasná.Profesionální přístup a lidskost jsou na prvním mistě.Vřele doporučuji,je skvěla.
vz
Skvela, profesionalni a lidska. 5 hvezdicek bez ohledu na delku komentare. Hmmm, tak pro komentar je pozadovano 100 znaku, tak opakuji: pani doktorka je vyborna profesionalka a skvely clovek.
Paní doktorka Dagmar Bálková je pro mě člověk a lékařka ke které mám 100 % důvěru. Pro mě je to lékař na správném místě jako odbornice, vždy pečlivá, trpělivá, přívětivá, spravedlivá a umí pohladit na duši, když je člověku ouvej, ochotna pomoci, poradí i když zrovna tělo nebolí, ale duše ano. Měla jsem velmi těžké období nemoci, ve kterém my ona nejen jako lékařka, ale i svým lidským přístupem velmi pomohla. Nikdy na to nezapomenu a velice si jí vážím pro to jaká je lékařka a člověk a mám jí za to moc ráda. Jsem ráda,že ji mám.
Vřele doporučuji
Kolací
Nejlepší lékař, kterého kdy měla, pohladí po duši i když máte problémy ne zrovna zdravotní.
MartinaRábová
Milá,pečlivá,ochotná.Výborný odborník na svém místě.Jsem ráda že mám mám tak skvělou lékařku a velice děkuji za včasnou diagnozu a záchranu ledvin.
Jan Svec
vzdy usmevava, privetiva a odbornice na svem miste
Sir Hanes
Vysoce kvalifikovaná praktická lékařka se zodpovědným přístupem k pacientům. Lékařka na svém místě!
Karel
Odborník na svém místě
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze