Lidická kolonie 43, Jihlava

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku

Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Psychologické poradenství

Ostatní služby

Lidická kolonie 43, Jihlava

Narodil jsem se v roce 1979 v Praze, v Jihlavě žiji od roku 2015. Absolvoval jsem VOŠ studium sociální pedagogiky a teologie a VŠ studium sociální práce. Psychoterapeutické vzdělání jsem získal na Pražské vysoké škole psychosociální absolvováním pětiletého sebezkušenostního výcviku. Výcvik byl vedený v psychodynamickém a daseinanalytickém směru. Dále jsem absolvoval např. kurz krizové intervence (PhDr. Zdeněk Rieger), kurz neverbálních technik a práce s tělem v psychoterapii (PhDr. Jitka Vodňanská, PhDr. Yvonna Lucká), kurz rodinného poradenství (Balcar, Paloušová, Knop, Chvála, Trapková, Kalina, Chytrý).

Dříve jsem pracoval spíše s dětmi, vedl jsem klub pro děti od 10 do 15 let s problémy v chování a problematickým postavením ve skupině a realizoval intervenční programy pro třídní kolektivy – řešení zejména problémových vztahů, situací ve třídách a podezření na šikanu, poradenství pro děti, rodiče a pedagogy (Prev-Centrum, z.ú.). Poté jsem téměř 10 let vedl neziskovou organizaci Letní dům, z.ú., napomáhal vzniku služby pro rodiny v krizi, účastnil jsem se sociálně-terapeutických pobytu pro děti z dětských domovů, vedl terapeutickou skupinu pro děti ve Výchovném ústavu v Sedlci-Prčice či terapeutický program v dětském domově v Dubenci.

V současnosti pracuji jak s dětmi tak s dospělými, od roku 2015 mám na starosti odbornou přípravu žadatelů o osvojení nebo pěstounskou péči v Kraji Vysočina. Jsem masterlektorem příprav náhradních rodičů v modelu PRIDE. Doprovázím pěstouny a jejich děti při výkonu pěstounské péče. Provozuji soukromou psychoterapeutickou práci.

Umístění: Jiný

Rychlá nabídka termínu, vstřícnost, poslouchání, možnost zeptat se na cokoliv. Děkuji za podporu, když jsem to opravdu potřeboval.

Umístění: jiné místo Jiný

Zatím jsem měl jen pár návštěv, ale mile mne překvapil přístup pana Zákory. Žádný z pocitů nebagatelizuje,naopak projevuje pochopení a dává mu váhu. Jsem zatím opravdu spokojený. Děkuji

Mgr. Cyril Zákora

Moc děkuji za hodnocení. Velmi si toho vážím.

Umístění: jiné místo

Pana Zákoru jsem navštěvoval asi 5 měsíců kvůli depresy po rozchodu s mou ženou. Pomohl mi uvědomit si některé důležité věci. Naučil mne mít se zase rád a trochu víc si věřit. Děkuji mu za pomoc.

Umístění:

Psychoterapii mi doporučil můj známý. Pan Zákora mně hned přijal a věnoval se mi. Pomáhá mi urovnat si myšlenky a rozumět víc sama sobě. Moc děkuji. Hana P.