Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Igor Jeřábek
Našel jsem si MUDr. Muchu na webu asi před dvaceti lety a od té doby k němu chodím a jsem naprosto spokojen. Pan doktor i celý jeho kolektiv jsou zcela mimořádně erudovaní, empatičtí a obecně takováhle úroveň praktického lékaře se v ČR jem tak nevidí.
Tereza Pokorná
Úžasný doktor. Milý, sympatický, hodný a opravdu ví, co dělá. Nemám co vytknout. Se vším mi vždy poradila pomohl.
zdenek.svatos
Pana Mudr. Muchy si nesmírně vážím, jak po profesní, tak i po lidské stránce. Velice mi pomohl včasnou přesnou diagnozou nemoci a dá se říci, že tím mi umožnil další plnohodnotný život. Jsem mu velmi vděčný a přeji mu, a také jeho kolektivu, další úspěchy.
Josef
Již k panu doktorovi nechodím (změna bydliště), ale působil velmi profesionálně a zároveň lidsky. Díky jeho pečlivosti jsem ve zdraví přežil při jednom závažném a velmi zřídka se vyskytujícím úrazu. Tehdy jsem ani nebyl u něj registrovaný a přesto mě neodmítl vyšetřit v ordinaci v Dejivích, když viděl, že něco není v pořádku.
Lucia L.
Skvělý doktor i jeho kolektiv. Vždy důkladné vyšetření a diagnostika, profesionální a zároveň lidský přístup a ochota.
Martina P.
S panem doktorem i celym typem jsem nadmiru spokojena. Velmi mily a profesionalni pristup a nikdy jsem necekala dele nez pul hodiny. Mohu vrele doporucit.
Vlasáková
Dle mého názoru jeden z nejlepších praktických lékařů. V jeho péči sice již nejsem (změna bydliště), ale i po letech musím konstatovat, že lepší péči, odbornost, entuziasmus a ochotu najde člověk jen stěží. Při první návštěvě vám podá ruku, představí se a projeví skutečný zájem o vaše problémy. Diagnostika, vyšetření, péče... Vše na jedničku. Od pana doktora by se někteří jeho "kolegové" měli učit. Především přístupu k pacientům.
Míša
S doktorem Muchou i s jeho kolegy jsem velmi spokojená, chodíme i s manželem do ordinace v Kobylisích. Nikdy jsme dlouho nečekali, vždy je možnost se objednat i mimo ordinační hodiny.
popelka.bilianova
Tento týden jsem byl v nové ordinaci na Kobylisích. Ta je krásně nově zařízená, pracuje v ní příjemná mladá paní doktorka a šel jsem téměř bez čekání. Navíc prý mohu chodit jak do Dejvic, tak do Kobylis. Prostě servis, který se jinde nevidí!
BP
JH
Skvělý lékař s perfektním kolektivem. Výborný nápad je možnost chodit současně do obou ordinací - na Prahu 6 i 8. Je vidět, že jim na lidech záleží a že o své práci přemýšlejí. Děkuji JH
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze