Tomáš Kubín
Před více jak 20 lety jsem začal chodit k tomuto lékaři, který byl jako závodní lékař pro TOS Hostivař a už jiného nechci. Je pečlivý, jemný a velice příjemný. Chodíme k panu doktorovi spolu s manželkou. Děkuji mu za citlivou minulou a současnou péči, pomůže vždy, když nastanou problémy.
Jan Vaněk
Zubařů jsem se vždy bál. Před mnoha lety jsem začal chodit k tomuto lékaři, který byl jako závodní lékař pro TOS Hostivař a už jiného nechci. Je pečlivý, jemný a velice příjemný.
hanalacinova7
Chodíme k panu doktorovi já, ségra, táta, máma a děda už roky a všichni jsme nadmíru spokojení.
vp
Inteligentní zručný a citlivý profesionál. Je mi ctí chodit zrovna k němu...i jeho sestřičce...
Jana Vejnarová
Jsem s panem doktorem neskutečně spokojená, dokáže s pacientem promluvit, nikdy necítím bolest ani nedostatek času, který mě věnuje. Chodíme k němu celá rodina a nemůžeme si ho vynachválit. Má i velmi příjemnou sestřičku Jiřinku.
jsem s ním moc spokojená
Marek Svoboda
Dokázal eliminovat můj hlavní problém - strach. A za to, jakož i za citlivou a pravidelnou péči mu děkuji!!!
Dagmar Šulcová
Já jsem s panem doktorem velmi spokojená, nedám na něj dopustit. Zubařů jsem se vždy bála, ale u něj nemám žádné obavy.
Trochu mne znervózňuje, když si uprostřed vyšetření flejmuje v diskuzích na Novinkách.
Ale zatím jsem spokojen, o zuby se mi stará snad dobře a to je nakonec hlavní.
Hurtová Lenka
Já si myslím že je to specialista ve svém oboru.Má velice dobré výsledky a své práci se hodně věnuje .Mám s ním vlastní zkušenosti a nedám na něj dopustit.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze