Čestmír Vlachynský

ORL ordinace
Františkánská 163, Uherské Hradiště

Přiblížit mapu

Umístění: ORL ordinace • Jiný

Pana doktora sem vybrala na základě opravdu přesvědčivých recenzí. A opravdu nelituji. Byl velmi vstřícný, citlivý i k malé, všechno vklidu vysvětlil. Jsme nadmíru spokojení a můžeme vřele všemi deseti doporučit dále

Umístění: ORL ordinace • Jiný

Pan doktor byl uzasny,nejlepsi pristup co jsem zazila. Byli jsme strihat uzdicku pod jazykem 2lete dceri,probehlo to rychle a bezbolestne a navic ji zkontrolovat a vyplachl i usi. On i pani sestricka meli pratelsky pristup. Doporucujem je nejlepsi

Umístění: ORL ordinace • Jiný

Lékaře navštěvuji pravidelně a poměrně se k němu i těším, neboť vždy pomůže a humorem umocní efekt léčby.
Vynikající odborník, laskavý a vstřícný ke svým pacientům.
Je to prostě machr s velkým M

Lepšího doktora jsem snad ještě nepotkala.
U mě samá chvála... :-)
I moje 4 letá dcera se k němu těší...a to už je co říct.

Velmi příjemný lékař s velmi lidským a přátelským přístupem, který mi pokaždé pomohl.

Vynikající odborník, laskavý a vstřícný ke svým pacientům.

Velmi pana doktora chválím, hodný, milý, laskavý, úžasný k dětem i k dospělým. Dobrý doktor, vždy pomůže. Někdy to má se mnou těžké, ale vždy s úsměvem a laskavým pohlazením mě uklidní a zbaví všeho strachu, vše klidně 5x vysvětlí a ukáže. :) Doporučuji, chodíme k němu celá rodina:)

nejlepší lékař jaký se v UH najde. je velmi milý, ochotný a také vtipný. já ho mohu jen doporučit, mě vždy perfektně pomohl a to jsem u něj byla vždy s nějakou pikanterií

Pan doktor je skvělý odborník, půl roku jsem trpěla na angíny, nikdo stěry neřešil, on jako jediný je udělal a zjistil, že se jedná o streptokoka, kterého mě zbavil a předepsal potřebná atb. Chodím k němu i s dětma a nedám na něho dopustil. Vřele doporučuji. Myslím, že plná čekárna pacientů je důkazem jeho kvalit.

B

Pan doktor je velmi chytrý,ne že nerozezná diag.mě před 20 lety dá se říc zachránil život neboť přesně určil diag.a tím pádem byla zahájena včasná léčba a já nedám na něho dopustit. Nyní k němu chodí i vnuk a pan doktor to s dětmi umí protože se malý nebojí nemá strach!!!