Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
Ala Š.
Je to nejlepší veterinář kterého znám, vyzkoušela jsem v Liberci snad všechny, každý je drahý nebo si vymýšlí nemoci které opravdu nejsou. Chodíme k němu všichni z rodiny, všichni mí známí na doporučení mnou a každý je moc spokojený. Je lidský upřímný, poctivý, levný a kdykoliv k vám přijede domů. Už nikdy víc nikam jinam.
E.G
Velmi vstřícný pan doktor. Nechodí kolem horké kaše , jde rovnou k věci . Ceny má velmi adekvátní oproti jiným. Určitě doporučuji :)
Bianka V.
já za panem doktorem jezdím z Jablonce s kočkama i psem,dovezla jsem mu už spoustu unámých a vždy pomohl,nemůžu si stěžovat a doporučuji.
Walter Brandt
Doporucuji. Pan Cerveny ma velky rozhled, i diky predchozi praxi v zoo. Vyjde vam vstric. Je uprimny a nechodi kolem horke kase. Jednoho meho psa lecil a kdyz prisel cas, tak i uspal. Druheho ted operoval kvuli rakovine varlete. Jelikoz je pes obri plemeno a nesnasi jizdu autem, tak je ochoten prijet. Je pravda, ze si necha vse adekvatne zaplatit, ale tak sakra, kdyz si porizujete zvire, musite s tim pocitat. Vy jste pro nej bozi a vase povinnost je jim doprat to nejlepsi.
Miroslav
Pan doktor je velice důkladný a upřímný, řekne Vám jak to opravdu je a snaží se to zvíře alespon trochu lecit do te doby, nez se opravdu rozhodne co dal.. :)
miši
V ordinaci má hrozný nepořádek a rád zve na další a další návštěvy i když už nejsou nutné, aby z vás ještě vytáhl nějaké peníze. Podotýkám ovšem, že jinak je levnější, než veterinární kliniky ve městě.
Veronika
Pan doktor je zatím nejlepší ze všech kde jsem byla.. Ikdyž někdy "dělá", že ví co je mému psisku.. a já mu musím připomenout s čím se léčíme.. tak je skvělý.Pravda je, že někdy mi řekne nějakou cenu a platím víc.. ale jinak je důkladný...
Myslím, že pan doktor je vynikající veterinář. Naší fence hodně pomohl a nevzdal to i když to vypadalo že už ji bude muset utratit.
Pana doktora nedoporučuji,mám pocit,že mu jde jen o peníze.Ještě se na našeho psa ani pořádně nepodíval a už tahal z kapsy kasírku.