MUDr. Bronislava Nezdařilová

Zubař Více

Ostrava 1 adresa

Praktický lékař stomatolog
Vratimovská , Autokola a.s, Ostrava

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Výborná lékařka

Vynikající zubní lékařka. Lidský přístup, příjemná atmosféra, fajn sestřička. Takových asi moc není, mohu vřele doporučit!

Připojuji se k názoru ostatních, že Paní zubařka je skvělá, profesionální a také ldská a příjemná. Díky její péči a doporučením mám zuby v pořádku. Díky patří samozřejmě i sestře.

doporučuji,

Je fakt dobrá. Chodím k ní už dlouho a jsem spokojena.

Po dobu co navštěvuji tuto ordinaci už nemám ze zubařů strach!! Moc doporučuji, díky patří rozhodně i milé sestřičce!

Tak perfektní zubařku jsem nikdy nepotkala. Opravdu velice příjemná, profesionální, starostlivá... no zázrak. V její nepřítomnosti jí zastupuje její stejně milá dcera. Takže paráda. Sestřička je sluníčko. Velmi osobitý přístup. Mohu jen a jen doporučit.

Opravdu vynikající a špičková paní doktorka, navíc velmi milá. V ordinaci vždy příjemná atmosféra, žádné čekání, zákroky jsou bezbolestné. Velice milá a příjemná je i sestřička.
Před touto ordinací, s tak příjemnými ženami, opravdu smekám.............

Špičková zubní lékařka. Chodíme k ní s celou rodinou a ten přístup, profesionalita je prostě úžasná. Všem doporučujeme. Žádné fronty v čekárně, vždycky lidský přístup. Sestřička milá a usměvavá paní, tady prostě není co vytknout.
Celá rodina děkujeme moc za Vaši práci

Paní zubařku můžu doporučit. Její práce v dutině ústní opravdu vydrží, v ordinaci je příjemná atmosféra a sestřička je taky fajn.