Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Táňa B.
Pan Dr Szymaňsky je moc skvělý a hodný lékař měla jsem obavy ale hned jak jsem vesla do ordinace obava zmizla naprostá spokojenost sestřička taky moc milá za mě hvězdiček 10????????????
sirotiarova.m
Nejhorší ortoped. Řekl mi, že moje záda nejdou spravit a dále že mám nohu kratší o 1cm. Naordinoval mi podpatěnku a to bylo vše. Po 3 letech jsem navštívila fyzioterapeutku, která mi řekla, že nohu kratší nemám a že jsem udělala dobře, když jsem jí nenosila, protože bych si páteř ještě více zničila a se zády jsme začaly pracovat a je to o 80% lepší. Dále je arogantní, nepříjemný a vůbec se nezajímá o pacienty.
OCZADLA MARIE
JEST TO LEKARZ Z DUŽYM SERCEM DLA PACJENTA A WAŽNE ŽE POTRAFI ZARAZ POMOC ...KDYBYCH MOHLA DALY BYCH MU 10 HVĚZDIČEK ....VŘELE DOPORUČUJI ...PO DOBU ČEKANI NA OPERACE KYČLE MĚ 3 MĚSICE ZBAVIL BOLESTI ALE VELKE BOLESTI ....U JINEHO ORTOPEDA JSEM OBDRŽELA 20 TBL.TRALGITU NA 3 MĚSICE...JE TO ROZDIL NA PRVNI POHLED ...A K TOMU MĚ CHTĚLI OPEROVAT SKORO ZDRAVE KOLENO...
Byla jsem na kontrole kyčlí se synem a jsem velmi nespokojená s chováním jeho zdravotní sestry.Na kontrole jsem byla dvakrát a vždycky byla velice nepříjemná,mrzutá a chovala se neprofesionálně.Jsem velmi ráda,že už nemusím chodit na kontroly,protože bych si už určitě hledala jiného ortopeda a tuto ambulanci už bych nikdy nenavštívila!
S tímto ortopedem jsem byla velice spokojená,chodím tam s dcerou od narození a vždy jsou velmi milí.
Byla jsem velice mile překvapena s jednáním personálu k pacientům na opravdu profesionální úrovni, jak by to mělo dle mých představ vypadat u všech lékařů. Pan doktor příjemné jednání, opravdu jsem byla velice spokojena.
Aleš
Odborný a milý přístup, výborné výsledky. Léčí i moje známe a rodinu, všichni jsou spokojení.
ALENA
JSEM VELICE SPOKOJENÁ S LÉČBOU A PŘÍSTUPEM PANA DOKTORA
Ludmila z orlové
Pana doktora doporučuji.Při potížích s kolenem mi velmi pomohl a za to mu děkuji.
Wronková
Jeho léčení je monotónní a zcela neúčinné. K pacientovi přistupuje jako k věci, která mu přináší peníze a nepohodu.