Ordinace praktického lékaře
Sokolská 1662/35, Praha

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

T
Umístění: Ordinace praktického lékaře Jiný

K paní doktorce chodím již několik let a jsem s ní moc spokojená. Vždy mi pomohla a také dodržuje objednané časy, u ní žádné prosezené dopoledne nehrozí.

Přidávám se ke všem pozitivním názorům. Paní doktorka je opravdu velmi obětavý člověk, který pro Vás udělá maximum možného. Za žádnou cenu bych neměnila. Opravdu skvělá. Tu lepší ordinnaci by si opravdu zasloužila.

Pani doktorka je velice prijemna,ma lidsky pristup k pacientum.Chodim k pani doktorce 25 let,jsem s ni velice spokojeny,pacienta vyslechne jaky ma problem.Sestricka je take prijemna.Nemam zadne namitky,jen by si opravdu zaslouzila lepsi ordinaci,snad se jednou docka modernejsi ordinace.
Klocperk

K paní doktorce chodíme již řadu let celá rodina, nejdéle moje mamka, které dá se říci, že paní doktorka zachránila život. Byla mě i sestře velikou oporou při operacích mamky a následné péče, které probíhá dosud. Mohu jedině doporučit.Pavla Š.

O

Milá, sympatická a ochotná lékařka, ke které chodí celá moje rodina, já již desetiletí. Máme ji moc rádi.

Příjemná a ochotná lékařka, kdyby jich bylo víc

S milou pani doktorkou jsem se poprve setkala asi v 19ti letech. Jeji vstricnost a udelat pro pacienta maximum je obdivuhodna. Pomohla mi vzdycky,kdyz jsem to potrebovala. Ted,kdyz jsem se z Prahy odstehovala,bych ji nevymenila za zadnou jinou,presto ze za ni musim jezdit az od Berounska. Resila semnou vsechny mozne i nemozne problemy a nic ji nebylo za tezko. Pomohla mi vzdycky a ochotne!Zna moje problemy uz 28 let.Kdo jiny by mi mohl lepe pomoct?? Byla jsem svedkem,kdy osobne vezla pacienta do nemocnice,proto ze nemel moznost se tam dostat sam! Obdivuhodna!!Jedine co bych mela je to,ze by si zaslouzila lepsi,modernejsi prostredi.Mit na to,sama bych ji zridila ordinaci k jeji spokojenosti.Jsem vdecna za takovou chapavou,ochotnou,a pritom veselou pani doktorkou. Mam ji opravdu rada! Lydie K.

PANÍ DOKTORKA JE MILÁ A VŽDY OCHOTNÁ ŘEŠIT DANÝ PROBLÉM MÉ HODNOCENÍ JE VELMI DOBRÉ A DOPORUČUJI

paní doktorka je příjemná, vždy řeší ochotně problém pacienbta. Vše ovšem kazí její velmi drzá a rychtovačná sestra, ktérá se často vkládá do diskuze lekářky a pacienta a často se vyjadřuje jako kdyby lékařka byla ona.Je to velmi nepříjemné a její sestra by neměla nic jakkoliv komentovat.

F

S paní doktorkou jsem velice spokojená ,je vždy milá, dobře naladěná ,ochotná pro pacienta udělat vše co potřebuje.