Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Jarmila Zembická
Velmi příjemný a pečlivý lékař. Snaží se najít příčinu a opravdu citlivý přístup a vysvětlení všech věcí problému,který se Vás týká.Sestřička je taky moc příjemná a pozorná při zákrocích jak je cévkování atd.Moc jim děkuji za jejich přístup
o.k. člověk
S horším lékařem jsem se bohužel nesetkala. Banální záležitost byla špatně léčena, přerostla v akutní problém trvající měsíc. Správnou léčbu musel stanovit jiný lékař. Co jsem se i ptala okolí, tak vše se řeší cévkováním, které je ve většině případů naprosto zbytečným zásahem do těla.
Vynikajíci lekař,za pár týdnu mě zbavil dlouhotrvajícím potížim,praktická lékařka mě nebyla schopna k němu poslat,až to udělal další vynikajíci lekař
chirurg mudr.Maláč ,a ti mě dali dohromady. Oběma DOKTORUM děkují.To je aspoň
léčba na ÚROVNI, nic jiného nemohu dodat.
Setkat se s lékařem, který Vás vyslyší,vyšetří a stanoví léčbu. Moje potíže
zjistil až pan doktor. Jsem mu vděčná, že se už na mě lékaři, v mém bydlišti,
nedívají jako na někoho, kdo si vymýšlí. Moc děkuji. Hostičková
Opravdu velmi příjemný člověk,který dokáže vysvětlit problém a pověnovat se pacientovi.Navíc má smysl pro humor,což je dnes velmi důležité a povzbudivé.Prostě super doktor.
Souhlasím se všemi hodnoceními. Pan MUDr. Polach je odborník , urolog na svém místě. Pacientovi se plně věnuje, vysvětlí příčiny zdravotních potíží, dokáže pomoci. Docházím opakovaně do jeho péče a vždycky jsem s jeho péčí spokojen. Moc děkuji za sebe i za další pacienty, kteří nemají přístup k internetovým stránkám.
Perfektní odborník.Pacientům vysvětlí jejich problémy jednoduše,srozumitelně a s lidským porozuměním.Kéž by bylo takových doktorů více!
Mudr.Polách je vzácný člověk.Neznám žádného lékaře,který je tak vstřícný a ochotný najít si čas a vše vysvětlit.
Horák Jiří
Perfektní doktor.Takových doktorů by mělo být opravdu víc!