Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolíCeník
Pacientka
K doktoru Hofmanovi jsem docházela před několika lety ve věku cca 14-18, vždy byl velmi arogantní a nepříjemný. Byl hrubý a říkal mi, že mě nic z toho co dělá, určitě nemůže bolet. Nebral si rukavice a zapáchaly mu ruce. Bohužel jsem se bála něco říct, protože na mě byl od prvního setkání nepříjemný a hnusný. Při poslední návštěvě mi při sundavání lepidla ze zubu odbrousil i spodní část předního zubu. Nikdy bych ho nikomu nedoporučila, stejně jako moji spolužáci, kteří od něj odešli. Po mamince mého spolužáka hodil složku, když ho o ni požádala, aby to mohla úkony prokonzultovat s jiným doktorem (je zdravotní sestra u zubaře).
S. I.
Arogantní až chladný. Špatná komunikace i ze sestrou po telefonu ohledně objednání.
R.S.
Lékař velmi, velmi arogantní, nesmírně povýšené chování, opovržení pacientem, jednoznačně nedoporučuji a do ordinace už v životě nevstoupím.
Profesionál na pravém místě, s rovnátky umí zázraky
Jana E.
S panem doktorem jsem naprosto spokojena. Je milý, vstřícný, je s ním legrace :-)
Sestra- nápodobně.
Doporučuji
Výborný ortodontista, jeho lékařská péče je na vysoké úrovni a hlavně je velmi důsledný. Za 16 let, co k němu docházím si nemohu stěžovat ani na jedinou maličkost! On i sestřička jsou vždy velmi příjemní. Každému bych ho rozhodně doporučila!
skutečný profesionál
Příjemný člověk,profesionální.Vždy jsme k němu se ségrou chodily rády (což moc lidí neřekne,když jde k zubaři :)).Se sestřičkou moc skvělý!!A dodnes jsem mu vděčná za to,jak krásně vypadají mé zuby a nechválím si je jen já!DĚKUJU za skvělou práci,Lucka Kadlecová
Výrazně nesouhlasím s předchozím hodnocením! velmi příjemný člověk, vše vysvětlí, zařídí, moc ochotný a profesionální přístup!