Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Markéta MF
Paní doktorka Všetičková je odbornice s lidským přístupem a snahou vždy pomoci. Vždy pomůže a vyléčí daný problém a nemoc . Můžu jenom doporučit , naprostá spokojenost i ochota . I sestřičky jsou skvělé. Za mě velké díky, že jsem měla štěstí a k paní doktorce jsem začala chodit již před 18 lety.
Pohanková
Paní doktorka se chovala při mojí poslední návštěvě velmi arogantně a na lékaře nevhodně, když jsem se s ní přišla poradit o zdravotním stavu mojí babičky. Nejenže mi neporadila, ale velice arogantním a ponižujícím způsobem se mě zeptala na moji profesi. Bohužel, nerozumím medicíně, právě proto jsem vyhledala její pomoc. Jsem pedagog a sama pracuji s lidmi. Nikdy bych si nedovolila se ani k dětem chovat tak, jak se chovala ona ke mně. Jestli jsem chtěla babičce pomoct, tak po této zkušenosti už s babičkou další návštěvu u ní, absolvovat nebudu. Měla by si uvědomit, že jejím posláním je práce s lidmi a pomoc lidem. Pohanková
hannah22
K paní doktorce chodím již spoustu let a jsem velice spokojená.
má zájem pomoci
Velice příjemná,ochotná a odborník na svém místě.
příjemná , zkušená , pohotová
Reakce na ~ [dodano 2010-10-07 14:45:58] ·
Vážená paní,
sice nevím co je krčník, ale divím se že jste v paní doktorce poznala takto špatnou lékařku až po dvaceti letech.
Nikdy jsem nečekal déle jak 20 min. a dle mého názoru jste úplně mimo!
Paní doktorka je velice zodpovědná a svědomitá lékařka kterou i já znám téměř čtyřicet let.
Snad ledaco vysvětluje, že píšete jako anonim!
Přeji mnoho úspěchů při hledání nového lékaře.
K paní doktorce chodím již 35 let. Původně závodní lékařka, později praktická lékařka. Asi většina jejich klientů ji má jako svoji paní doktorku vlastně po celý život. Pacienty zná "jako své boty!". Myslím, že to vypovídá o tom jaká je to lékařka. Důležitá je oboustranná důvěra a pak je vše v pořádku. Já důvěru k paní doktorce mám.
Nejhorší lekar,měl jsem problemi s páteří a ona řekla že to je stářím.
Zajel jsem do Brna a tak mi ji operovali a vše bez problémů.
Ze srdce nedoporučuji
Kratky
Navstevujeme pani doktorku uz radu let a vzdy nam pomohla.Ma velice lidsky pristup k pacientum a dovede s nimi rozebrat priciny jejich nemoci.Vi si vzdy rady.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Prostějově
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Prostějově
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Prostějově