Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Anka
Pan Mudr. Petrák je skvělý lékař. Jeden z nejlepších na tuto diagnózu v EU (a že jsem dost hledala i v rámci světa). Má moc hezký přístup k dětem a rodičům umí vše vysvětlit. Má s nemocí NF velké zkušenosti, ale také je velmi vytížen...Dovolat se mu je občas nadlidský výkon.
Petra Gelbart
Pan doktor Petrák ošetřil mého patnáctiletého syna na dětské neurologii v Motole a velmi nás potěšil. Přátelský přístup , bral ohledy na synova specifika ale mluvil s ním normálně, choval se velmi profesionálně a byla znát snaha co nejvíce pomoci. Panu doktorovi jsme velmi vděční.
Lenulka Lenulii
Mudr Petrák je velmi citliví k dětským pacientům jako k naší dcerce.Umi to s dětmi,je šikovný a velmi vytížený.Nejlepsi lékaři v Motole jsme velmi spokojeni.Decin.
pe009509
Pan doktor Petrák je velký odborník, ale také velmi příjemný člověk. Vždy mne velmi uklidní, že náš syn je v péči právě takového lékaře.
Stáňa
Pana dr. Petráka hodnotím jako velmi, velmi výborného specialistu ve svém oboru a též jako velmi příjemného člověka. Jsme mu nesmírně vděční, za jeho péči k naší dcerce.
Moc děkujeme
Michal Petr
Dr. Petrák je velká kapacita, velmi příjemný a spolehlivý člověk, který Vás neodbude a dokáže hodně zařídit. Určitě doporučuji.
Kulhánkovi
Pan doktor Petrák úžasný člověk který ví co dělá. Je ale tak vytížený že ambulance je jedno odpoledne v týdnu, ale i tak si vždy na malého pacienta a jeho rodiče udělá čas. Profesionální i lidský přístup na svém místě. Moc mu děkujeme za péči kterou nám věnuje
Táňa Eremiášová
Velmi dobrý lékař,vstřicný,milý k dětem i k rodičům. Moc děkuji za péči o dceru o kterou pečuje od jejich 4let.
Vynikajicí doktor. Špičkový přístup. Bohužel extremně vytížený.
velmi kladný přístup k pacientům.