Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Preventivní prohlídky
Výplně inlay, onlay
Od 6 000 Kč
Doktor TKALYCH Group
Pocházím z lékařské rodiny.
Plynule mluvím anglicky, česky, rusky a ukrajinsky.
Vystudoval jsem na Ukrajině na stomatologické fakultě UMDA/PSMU, ročnik 2017 (nejlepší univerzita na Ukrajině z hlediská praxe), dál v ČR roční prezenční kurz češtiny na Univerzitě Karlové - ÚJOP Hostivář. V roce 2019 jsem složil poslední část aprobační zkoušky a tím jsem získal od Ministerstva Zdravotnictví České republiky odbornou způsobilost samostatně vykonávat povolání zubního lékaře na území ČR.
Dělám praktické zubní lékařství: trhám, kanálky, výplně, korunky, snímací protézky, navigované implantáty.
Specializují se především na moderní záchovnou stomatologii s mikroskopem s důrazem na BRD (biomimetic restorative dentistry) založenou švýcarskými a americkými zubaři - Pascal Magne a David Alleman - díky této
metodě bílé plomby a protetika vam proslouží 10+ let.
+420 608 045 335 pro objednání v Praze Poliklinika Vysočany. 6 patro, konec chodby, ordinace č.3
Pro certifikáty navštivte mou odbornou stránku Instagram @dr.boriszlenko kde se můžete podívat taky na příklady mých prací,
B
K panu doktorovi jsem začala chodit na doporučení. Mám celý život obrovský strach ze zubařů, proto jsem zuby dlouhodobě zanedbávala. Pan doktor se mě bez problému ujal, on i sestra jsou moc laskaví a hodní. Ač chodím stále s malým strachem , nikdy mě nic nebolí, práce je vždy krásně a bez komplikací odvedená a já jsem moc ráda, že k nim mohu docházet. Ordinace je čistá a moderní, jediné mínus je časté čekání, to se ale u lékařů stává. Mohu upřímně doporučit!
ANDRII
Profesionální péče na vysoké úrovni ! Jsem spokojený ! doporučuji
Martina Koubová
S panem dr. Borisem Zlenkem jsem naprosto spokojena. Zákroky i ošetření mi byly provedeny na profesionální úrovni a bezbolestně. Vše je se mnou konzultováno za doprovodu moderní techniky a podrobně vysvětleno předem. Aktuálně jsem přistoupila k postupné výměně korunek a opět mě překvapila precizní práce s neskutečnou přesností. Rovněž asistentka pana doktora je příjemná a profesionální a celková atmosféra pohodová. Pracoviště je moderně vybaveno. Oproti zkušenosti od jiné paní zubařky si připadám jako v dalším století. Ceny jsou mi předem sděleny, jejich výše je odpovídající a objektivní. Pana doktora již navštěvuje i můj syn a je rovněž velice spokojen. Celkově tedy hodnotím toto pracoviště z mého pohledu jako vysoce kvalitní, moderně technicky vybavené s přívětivou atmosférou, nejdůležitější je však špičkový výkon pana doktora Zlenka. Závěrem tedy mohu jen poděkovat za odbornou péči a přístup k nám, pacientům.
Velice precizní práce. Profesionální přístup jak lékaře tak sestřičky. Naprostá spokojenost ;)
A.R.
Profesionální péče na vysoké úrovni, krásná moderní ordinace, jejíž návštěva je pro mne vždy zážitkem.
R.R.
Dnes první návštěva. Velké obavy a strach. Od první sekundy naprostá bomba. Jsem moc rád , že jsem našel pana Zlenka. Vše předčilo má očekávání. Pan doktor, sestřička, ordinace, vybavení....vše top. Dostal jsem rajský plyn a zákrok úplně v pohodě, bez bolesti . Pět hvězdiček je málo.
Zvelebil J.
Hledal jsem nového zubaře. Byl jsem odkázán na inzerci v novinách, tak jsem to zkusil. Pan Doktor Zlenko pracuje velmi pečlivě a bezbolestně. Vše vysvětlí, upozorní na případná rizika. Sestřička je také velmi profesionální a hodná. Samotnou kartu zde sice nemají, ale je rovněž šikovný i pan chirurg a dentální hygienistka. Takže je také výhodou, že jsou schopni pokrýt všechny problémy se zuby na jednom místě.
EP
Mám zkušenost s péčí mnoha zubařů v ČR, v Belgii a v USA. U pana doktora Zlenka jsem registrovaná zatím krátce, ale už za sebou mám čtyři výkony a všechny jsou provedeny naprosto nad očekávání. Zejména kvituji obrovskou trpělivost a preciznost.
Zubní krčky (u kterých mi dva jiní čeští zubaři říkali, že opravit -nejdou- jinak než keramickými fasetami nebo novou celkovou korunkou), mi spravil kompozitem tak, že vypadají jako ze žurnálu, a za fragment ceny navrhované jinými lékaři.
Ale není to jen o ceně, která je zde víc než férová. I vybavení ordinace a celkový přístup je TAK profesionální, že zcela snese srovnání se špičkovou klinikou v zahraničí.
Jsem ráda, že se doktor Zlenko a jeho team usadili v ČR a už jsem je s nadšením doporučila třem svým známým.
xyz
Za mna skvela opatera. Doktor pracuje zrucne a trpezlivo, kym perfektne vsetko nedokonci (mali sme viac sedeni, ako na zaciatku odhadol, ale cenu nezvysil). Vysvetluje, co a preco robi. Spravne diagnostikoval zdroj bolesti. Odporucam.
Lenka Pankova
Pan doktor Boris Zlenko má zlaté ruce, perfektní bezbolestna pece. Klidný a trpělivý opravdu vysneny zubar.Děkujeme i mile sestřičce.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze