Boris Ljubčenko DiS.
Praha 1 adresa
Číslo licence : 27609936
455 názorZkušenosti

1600 hodin praxe v rámci výuky a celkem 18 let zkušeností v oboru
V roce 2005 ukončil v Brandýse nad Labem studium fyzioterapie a získal diplom. V dalších letech absolvoval odborné kurzy klasické, sportovní masáže a vedoucího instruktora fit - centra. Všechny činnosti jsou povoleny k OSVČ v praxi.
Od roku 2005 pracoval 8 let pod vedením špičkových specialistů mezinárodní úrovně v nestátním zdravotnickém zařízení Therap - Tilia s.r.o.
Od roku 2013 do roku 2017 byl zaměstnancem unikátního nestátního zdravotnického zařízení ENDALA s.r.o.
V roce 2011 získal osvědčení k výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu v oboru FYZIOTERAPEUT - Ministerstvo zdravotnictví ČR - registrace č: 024 - 0144 – 3506.
Od roku 2009 do roku 2013 - lektorská činnost na Fakultě biomedicínského inženýrství v Kladně.
Od roku 2013 - provozuje soukromou ordinaci na adrese Nedvězská 29, Praha 10, 100 00
- fyzioterapeut
- rehabilitační a fyzikální medicína
Praha 10, Nedvězská 2223/29 (areál Medicentrum - Skalka, 2. patro), Praha
Hledejte v názorech
Profesionální přístup, dobrá komunikace, vysvětlení postupu a možnosti léčby. Snadné objednání online. Určitě doporučuji.
Vše v naprostém pořádku, účinný zákrok, podrobné vysvětlení problémů a doporučení
Určitě přijdu zas
Děkuji
Velmi vstřícný přistup a důkladnost. Ošetřeni pomohlo
Jako vždy v pořádku :-), syn měl přetížení z florbalu
Byla jsem velmi spokojená profesionálním přístupem a účinnosti terapie.
Perfect as always. Found the initial source of pain.
doporučuji všem, podrobně vysvětlení co způsobuje můj problém a jak ho řešit, profesionalni ošetření
Skvělý přístup. Ochota pomoci. Vysoka Profesionalita.
Pan Ljubcenko mi pomohl s bolestmi ramen, se kterymi jsem jsem mel problem skoro 2 roky a az teprve on se nad veci zamyslel a navrhl ucinny postup reseni. Dekuji. Nyni me trapi zada a opet mi jeho lecba dava smysl.
Empatický, šikovný, velmi lidský přístup. Mohu jen doporučit! Pro mne nejlepší fyzio v Praze. Jediné mínus delší čekací termíny.
61 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den, lecite i lordozu a kyfozu? Dekuji. Darina vu
Dobrý den Darino, lordóza a kyfóza jsou přirozeným zakřivením páteře. Jejich odchylky stanovuje nejlépe ortoped na základě rentgenových snímků a doporučuje další postup. Mohli bychom se pokusit ty...Více

Dobry den, chodim casto do posilovny a vsiml jsem si, ze mam nevyrovnane trapezy. Poslednich par tydnu take citim, jak me na jedne strane trapez a krk taha. Bylo by mozne s timto problemem za vami prijit? Dekuji.
Dobrý den, svalová asymetrie by mohla být způsobena přetížením, spazmem svalu nebo také být vrozená. Ale určitě ano, tento problém bychom mohli zkusit vyřešit. Zdraví BL

- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze