Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Václav Vrabec
Má osobní zkušenost je jednoznačná. Pan MUDr. Boris Chrást je vynikající profesionál. Každá moje návšteva u něho je maximální spokojenost.
Přímo, bez žádanky, objednávání a čekání,
vyšetřil, vysvětlil, poradil,
přívětivě a se zájmem.
A to jsem čekala že mě s mým problémem vyhodí.
bobkucera
po návrhu léčby obklad a mazání se stále opakují potíže a stupňují se, po návštěvě u jiného ortopeda, okamžitá sádra a diagnóza přechozeného zánětu, nedoporučuji
Bez zájmu o pacienta, pokud potřebujete nějakou pomůcku, doporučí Vám a´t si ji sami zaplatíte ,nebo a´t Vám ji předepíše větší zařízení, nad jeho chováním kroutí hlavou i revizní lékař pojiš´tovny.
Josef VILDOMEC
Pana doktora jsem poprvé navštívil v tomto roce. Nabyl jsem přesvěčení, že je vynikající ortoped. Velmi dobře se mnou komunikoval, Zdravotní potíže se mnou prodiskutoval a navrhnul způsob léčby.Ochotně vyhověl i mým požadavkům a předal několik rad jak dál.To nejcenější co jsem získal, bylo zlepšení chůze a ústup bolesti.
Dne 2. 7 2009
já
Pane doktore, jste velice dobrý diagnostik a skvělý operatér a lékař!! Nebuďte "stranou", ukažte se. Stojí to za to.
Komisní, bez lidského přístupu k pacientovi. Zřejmě způsobeno tím, že čekárna ve FN Brno je neustále přeplněna a i hodinový skluz na dohodnutý termín je běžným jevem.