Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Cílené psychodiagnostické vyšetření (dle rozsahu vyšetření) od:
Soukromá psychologická poradna
Depresivní stavy (např. smutná nálada, ztráta energie, ztráta smyslu života, apod.)
Individuální konzultace - dohodou
Koučink – dohodou
Krizovou intervenci
Lektorská činnost - dohodou
Soukromá psychologická poradna
Poradenství v oblasti osobnostního rozvoje -dohodou
Soukromá psychologická poradna
Psychologické poradenství a terapii - dohodou
Psychosomatická onemocnění
Párová konzultace - dohodou
Rozvoj manažerských dovedností
Telefonická konzultace - dohodou
Soukromá psychologická poradna
Traumatické zážitky (např. úmrtí blízké osoby, životní pohromy)
Týmový koučink - dle rozsahu a cíle zakázky - dohodou
Soukromá psychologická poradna
Výchovné problémy (promítající se do školního prostředí)
Zlepšení komunikačních dovedností
Soukromá psychologická poradna
Zvládání pracovního vytížení a stresu
Soukromá psychologická poradna
Životní krize, krize v osobním nebo partnerském životě
Jiří
Spolupracujeme od r. 2018, kdy jsem p. Jägera navštívil poprvé. Člověk dělá v životě moudrá rozhodnutí a také samozřejmě přešlapy a rozhodnutí méně moudrá. Rozhodnutí svěřit se do rukou p. Jägera bylo v jistém životním momentě jedním těch hodně důležitých a jsem opravdu rád, že jsem tak učinil.
Jana B.
S panem psychologem mám velice dobrou zkušenost, je empatický a zároveň profesionální, na sezení jsem se vždy cítila sama sebou a respektovaná. Pomohl mi zklidnit mysl v náročném období a získat nový pohled na některé kostlivce ve skříni. Určitě doporučuji.
M.H.
Konzultaci u pana Jägera mohu vřele doporučit. Pomohl mi v nešťastném období a otevřel mi oči v mnoha aspektech osobního a vlastně i pracovního života. Byla to pro mne taková intenzivní cesta k sebepoznání s důrazem na sebeúctu a sebelásku a pan Jäger pro mě byl na této cestě výborným průvodcem. Děkuji.
M.
Velice si vážím toho, že jsem mohla navštěvovat ordinaci pana Mgr. Jägera. Pomohl mi při práci na sobě i v životní krizi. Je to velmi empatický, zkušený a odborný terapeut.
L. P.
Pana Jägera mohu komukoliv pouze a jenom doporučit. Pomohl nejen mně, ale i celé mé rodině řešit a vyřešit vzniklé problémy, najít k sobě cestu, nalézt pozitivní vztah k sobě samým, naučit se správné vzájemné komunikaci, přijmout vlastní odpovědnost a zdravě se vymezit vůči druhým. Je to skvělý přítel do nepohody, jemuž je lepší se svěřit než jakémukoliv nejbližšímu příteli. Ví totiž jak na to - má horu zkušeností, znalostí, nadhled, inteligenci a smysl pro humor! Neváhejte!
JP
Pan psycholog je mily, empatikcý, naslouchá a nesoudí. Vede klienta k tomu, aby si sám našel postupně a nenásilně cestu k řešení problému. Velmi mi pomohl ve vztahu k dětem i sobě samé. Doporučuji.
20 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den jmenuji se Lubomir.
Prosim vas o vaš odborny nazor.
Podle neurologa mam Tetanii a Panickou poruchu mam to již zapsano ve zdravotni kartě.
Je mi 35 let a toto zjištěni mi bylo diagnostikovano ve 30 po velkych potižich se zady a hlavou.
Některe syndromy jsem na sobě začal pozorovat už ve svych 15 letech schudli mi nohy,ruce,nadměrne poceni strach z važne nemoci a začal jsem citit pulsovani v lytcich toto je pravě věc o ktre jsem se ani nedočetl na diskuznich forech a nahani mi hruzu ale i dalši přiznaky ktere přetrvavaji dodnes.
Ve 23 letech jsem začal z podnikanim nakup a prodej textilu takže hodně prace stresu a řizeni dodavky zatim ještě pokračuji ale již zdaleka ne v takovem nasazeni. Od mych 30 let co mi byla diagnostikovana Tetanie a Panicka porucha se semnou obvodni lekař moc nebavi o ruznych problemech se kteryma za nim přijdu většinou odvrkne to mam taky a vickrat do roka,to nic neni atd. Neurolog se jenom zasměje a řekne tetanie pijte magnesium.
Nikdo mě na nic neleči taže mi nejspiš nic neni. (Jsem zoufaly)
Co mě ale nejvice trapi jsou pochudle končetiny ruce i nohy pulsovani v lytkach někdy když mame oslavu a přeženu to z alkoholem druhy den moje pulsovani v nohou hlavně lytcich je tak nesnesitelne že se bojim, doslova mi trha v nohou když se nato divam tak jakobych tam něco měl pod kuži. A ted se mi dotoho přidalo paleni kosti sekundarně střidave bolesti v kostech střidajici se pichanim v kostech hlavně nohy. Prosim vas poraďte mi moc vam budu vďečny za každou informaci a radu. Děkuji z pozdravem Lubomir
Dobrý den, pane Lubomíre. Vzhledem k vámi uváděným diagnózám, subjektivním somatickým potížím, stresu z podnikání, apod., bych vám doporučil vyhledat odborníka na duševní zdraví (psychologa, psychiatra) ve svém okolí a sním osobně konzultovat své svízele, které popisujete. Přeji vám, ať brzo najdete odborníka, se kterým budete moci hledat řešení vašich obtíží.
už cca 2. rokem mě trápí velká únava a občasné bolesti hlavy. Byl sem na vyšetření u praktického lékaře, ale po vyšetření a odebrání vzorků krve, kdy všechno bylo v pořádku, se kromě předepsání aulinu můj problém nikam neposunul. Změnil sem stravování, přidal pohybové aktivity a snažím se dodržovat pravidelný spánkový režim, ale za několik měsíců sem nepoznal ani drobné zlepšení, poslední dobou to jde možné ještě k horšímu. Chtěl bych se proto prosím zeptat, zda mi můžete doporučit nějakého odborníka z Olomouce, který se touto problematikou zabývá?
Děkuji.
Dobrý den. Bohužel ve vámi poptávaném regionu nepůsobím a nemám takový přehled, abych vám mohl doporučit konkrétního odborníka. Děkuji za pochopení. Zkuste vyhledat psychologa a s ním hledat možnosti řešení dlouhodbé únavy, ap. Přeji vám ať brzo najdete pomoc, kterou hledáte.
Deprese v Českých Budějovicích
Sociální fobie v Českých Budějovicích