rami266
Velmi přijemne překvapení že ještě existuje lékař na vysoké úrovni jak odbornė lekařske tak lidske. Přesto že jsem nebyl objednán zhodnotil pan doktor zákrok jako nezbytny a vytrhl mi zub. Všude kde jsem byl předtím mne chtěli objednat na listopad přesto že viděli že mám problém. Pane doktore velike díky za vás lidský přístup a přeji vám hodnė zdraví proto že takových jako vy je už jako šafránu. Jestė jednou velke Děkuji.
Růžena Lindovská
Růžena 29.07.2015
Super stomatolog s příjemným chováním u kterého pacient v objednanou hodinu vchází do ordinace. Pokud se chcete objednat čekáte max. týden. Je to snad jediný doktor kde funguje úcta k pacientům.
Věra
Vynikající lékař s příjemnou ordinací i čekárnou, rybičky při čekání na zákrok hezky rozptýlí. V čase objednání vždy vyjde vstříc, už jsem byla ošetřena i o víkendu a to bez příplatku! Ano, na dveřích má pan zubař napsáno, že vybírá poplatek pokud se pacient nedostaví k objednané prohlídce. Stalo se mi, že jsem se nedostavila, ale poplatek mi účtován nebyl. Myslím tedy, že se jedná jen o jakési preventivní "zastrašení" :) Ošetření je vždy odborné a já si nemohu stěžovat.
Dlouholetá praxe, příjemný přístup, prostředí a komunikace, práci velice dobře rozumí a skvěle ji provede, zbytečně netahá z lidí peníze. Zapomenout nesmím na velice příjemnou sestřičku v ordinaci.
Standa
Jeden z nejlepších doktorů, vzácný člověk.
Jana
Skvělý pan doktor, který provede kvalitní ošetření. Jakýkoliv zákrok je proveden velmi odborně, rychle, kvalitně. Profesionální, přitom velice lidský přístup k pacientovi. Plus body také kvůli skvělé zdravotní sestřičce :-)
Gebauerová
prý dobrý, nemám zkušenosti
Martina
Ela
je to obyčejný, na nic hrající si člověk, s hezkým přístupem a dobrou odborností a má super sestřičku, spolu tvoří super tým.