Rehabilitační péče
V Zahradách 3, Cheb

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

Chtěl bych touto cestou paní Vrzákové vyjádřit dík,za to že mě znovu postavila na nohy a pochvalu,že je u ní vždy tak čisto.
Pravděpodobně vím od kterého "klienta" tyto urážlivé a lživé příspěvky pocházejí.Šel jsem jednou na řadu po něm a cítil jsem ho.Ještě dnes se mi při tom pomyšlení zvedá žaludek. To prostěradlo po něm bylo opravdu tak flekaté a myslím,že už nešlo dát ani do prádelny a skončilo někde v popelnici.
Možná se cítil uražen,mou poznámkou a následným štítivým pohledem,ale ani tak nemá právo hovořit o čistotě a jakési "nehygieničnosti",protože význam těchto slov ani nedokáže pochopit.

po čase jsem zavítal na tyto stránky a nestačím se divit.Vidím, že někteří rádo-by "zdravotníci" neunesou jiný názor nespokojených pacintů a neštítí se psát pochvalné příspěvky sám na sebe. Tak to je opravdu nechutné. Neměl jsem v úmyslu sem již něco psát, ale odmítám být dávám s někým jiným do souvislosti. Jen jsem vyjádřil svůj názor. Již na neurologii mne varovali před výběrem této rehabilitace, ale já neuposlechl, protože to mám z bydliště nejblíže.
Na závěr: na té nehygieničnosti trvám, neboť ležet pokažné na naprosto stejném prostěradle ( s naprosto stejnými fleky), které je jen demonstrativně otřeno vlhkým hadrem, mi připadá přinejmenším nechutné.
Věřím, že jsou pacienti stále soudní a myslící lidé a každý si udělá svůj obrázek.

C

Ha ha ha, fan club rehabilitační pracovnice o osmi kusech, kteří nemají nic jiného na práci než každý den sledovat "v clubu", jak si na netu vede jejich bohyně. My poškození jsme také nemajetní a tak se budeme o jeden počítač dělit jako fan club paní Vrzákové.
Nevěříte? Věřte!!!
Hodnocení bylo "vynulováno". Důvod: Obsah komentáře neuvádí žádný důvod.

Chodila jsem na rehabilitaci do Valdštejnské,k paní Albertové a byla jsem s kvalitou velmi spokojená.Odbavují tam však mnohem více pacientů,provádí velké množství procedur a jsou proto nuceni rozepsat klientům návštěvy nepravidelně.To mi vůbec nevyhovovalo a hledala jiné řešení.Zkusila jsem paní Vrzákovou a chodím k ní již třetí rok.Nemám sebemenší výhrady.Prostředí čisté a přívětivé,perfektní služby na profesionální úrovni.A co já ještě hodnotím,pravidelná a pevně stanovená doba návštěv.

E

Ano,všechny příspěvky jsou z našeho klubového počítače,jak dokonce i "Alberti" alias "k.l." či "noska",bystře zjistila.Je nás tu celkem 8,kteří již u paní Vrzákové byli a chtějí jí vyjádřit svou pochvalu i dík.Moc nám všem pomáhá a není tedy náhoda,že tak jako rehabilitace ve staré poliklinice,má i paní Vrzáková stále nabito.
Přestože jsme k vánocům nedostali nový počítač,jako "k.l. alias noska",najdou si naše příspěvky svého adresáta jistě spíš,než lživé a žlučovité výlevy této vykutálené trojky.

Rehabilitační sestra paní Vrzáková mi velmi pomohla.Po úrazu mě postavila na nohy,ukázala jak cvičit doma,věnovala se mi s velkou péčí a trpělivostí,jsem ji velmi zavázán.

souhlasím s nedoporučováním. Paní je arogantní, na klienty křičí, vůbec mi nepomohla, ba naopak, ruka se mi zhoršila, hrozně mi i vadila špína, jakou tam má.

Efektivní rehabilitace s dobrými výsledky,pracuje s maximálním nasazením,zájem a potřeby pacienta jsou na prvním místě a navíc se stále zajímá o nové trendy v rehabilitaci,které také v praxi aplikuje.