MUDr. Bohumila Sedláčková

Moravské Budějovice 1 adresa

Praktická lékařka pro dospělé
Tovačovského sady 78, Moravské Budějovice

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

s péčí paní doktorky jsem velmi spokojená. Je ochotná příjemná a s každým zdravotním problémem se za ní dá zajít. Podle mého názoru se snaží každému pomoci.L. N.

Lékařka je sice dobrá,naší rodině většinou pomohla se vším, co jsme kdo potřebovali,ale docela mě rozčiluje, že si z ordinace dělá spíš distribuční místo (nejen) pro LR produkty. Paní doktorka je jednou z nejlepších prodejců firmy LR cosmetics v našem kraji a není divu: kterápak babička by paní doktorce nevydala velkou část důchodu, pokud je jí elixír s obsahem aloe vera doporučen přímo v ordinaci. Nechci zde polemizovat o účinnosti těchto přípravků,ale zneužívat tímto způsobem autoritu lékaře a vydělávat nemalé provize prodejem potravinových doplňků se spornou účinností mi připadá poněkud neetické.

Přešla jsem od Dr. Dvořákové, ¨přesto že má být v ordinaci, tak je pořád pryč.. je pěkné , že objednává, ale kde je doktorka?? U Dr. Sedláčkové jsem maximálně spokojená, taky objednává. někdy čekám dýl, když tam má paní doktorka nějakého akuťáka, ale je tam. je vždy ochotná a milá a dobře a SPRAVNE poradí. maximální spokojenost.

Díky paní Bohumile,
netvářím se zarputile.
Kandidujte na post primářky,
Vy jste ženská bez přetvářky!
Jste nejlepší doktorka v okolí,
díky Vám noha mě tak nebolí.
Díky Vašemu úsměvu,
pacientům je hned do zpěvu!
U Vás každý stoná rád,
co víc si může člověk přát?
Díky za skvělou péči,
hned se mi to lépe léčí.
Vážím si Vás moc,
děkuji Vám za pomoc!
A paní sestřička?
To je také jednička!
Kdo nevěří, ať tam běží,
vstoupí do těch správnejch dveří!
Jsem hrdá, že je moje doktorka paní Sedláčková,
potvrzuji podpisem - Aneta Nevoralová.
;-)))

Díky paní Bohumile,
netvářím se zarputile.
Kandidujte na post primářky,
Vy jste ženská bez přetvářky!
Jste nejlepší doktorka v okolí,
díky Vám noha už mě nebolí.
Díky Vašemu úsměvu,
pacientům je hned do zpěvu!
U Vás každý stoná rád,
co víc si může člověk přát?
Díky za skvělou péči,
hned se mi to lépe léčí.
Vážím si Vás moc,
děkuji Vám za pomoc!
A paní sestřička?
To je také jednička!
Kdo nevěří, ať tam běží,
vkročí do těch správnejch dveří!
Jsem hrdá, že moje doktorka je paní Sedláčková,
potvrzuji bez ostychu podpisem - Aneta Nevoralová
;-)))

Chodím k paní doktorce od svých 18 let t.j. tedy cca 16 let, nebýt paní doktorky, tak mě jeden odborný lékař doslova zahrabal pod drn.
Paní doktorka mě poslala na rozsáhlé testy do Brna a odborný lékař se tím vůbec nezabýval a již skoro 15 let jsem v pořádku.
Díky ní žiji dnes plnohodnotný a vysoce produktivní život.

Z pohledu hodnocení diagnostických schopností bých dr. Sedláčkovou označil spíše jako lehký podprůměr mezi místními lékaři. Co se týká přístupu k pacientům, tak je sice velmi ochotná a upovídaná (většinou ne k věci), což mnohým klientům (záměrně nepíšu pacientům, neboť ne všichni její klienti jsou pacienti) imponuje, ale irituje skutečným pacientům (záměrně píšu pacientům), kteří netrpělivě sedí v přeplněné čekárně. Za zcela neprofesionální považuji fakt, že
(1) často do ordinace vstupuje více než jeden pacient a jsou tak porušena veškerá pravidla diskrétnosti,
(2) dr. Sedláčková opakovaně (otázkou, zda úmyslně, či si jen krátí dlouhou chvíli při nakupování) vyzrazuje lékařské tajemství, zejména o vážně nemocných pacientech.
Dr. Sedláčkovou doporučuji v případech, že jste zdraví a potřebujete neschopenku (např. sezonní zaměstnanci, studenti).

výborná lékařka, dobrý a ochotný člověk a srandistka

Nejlepší doktorka, co znám, pro kterou je zdraví pacienta to nejdůležitější!!! Rozhodně nikdy nešetří na různých testech, jako jiní lékaři. Udělá vše proto, aby uzdravila. A jak dokáže být i při nacpané čekárně pokaždé milá a usměvavá jen svědčí o její dobrosrdečnosti a lásce k práci. Málokdy vidíte, že by někdo pro svou práci i dýchal, tak jak to umí ona! Nikdy bych ji nevyměnila.

Zatím nejlepší doktorka v okolí, se kterou jsem měla tu čest se setkat:-)