Kontaktní údaje

Práci dentální hygenistky dělám intenzivně denodenně již přes osm let.Mám výbornou praxi a zkušenosti i s obtížnějšími případy parodontitidy díky dlouholeté spolupráci s klinikou ,kde se venují parodontologii a stomatochirurgii.Ráda se věnují vedení a výchově dětí směrem ke správným návykům v dentální hygieně.Zajímám se o bělení zubů a jeho různé formy a technologie. Neustále mě to nutí se v něčem zdokonalovat.Mám stabilní skvělou klientelu a ráda přijmu i nové pacienti,aby poznali,že bez dentální hygieny to prostě nejde.
  • dentální hygiena

DH clinic Bohumila Posádová
Doudova 10, Praha 4, Praha

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku

Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolí

Bělení zubů

Léčba onemocnění dásní

Od 600 Kč

+1 služba

Jak fungují ceny?

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Bohumila Posádová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, chci se zeptat zda mi ve stomatologickem centru prevrtaji tmavé plomby na bílé , pokud se k nim objednán jen z tohoto důvodu ( chodím k jinému zubaři) ale můj zubař mi to rozmlouva, tak jestli by šlo tam jít třeba jen jednorazove či 2krat třikrát ..?dekuji

Prosím o to,aby jste mně telefonicky zkontaktovali

Bohumila Posádová