Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Pavla Havlíčková
S péčí paní doktorky jsem maximálně spokojená a nemám co vytknout. Vždy udělá pečlivé vyšetření, na vše se vyptá a hlavně je velice lidský člověk. Delší čekací doba mi nevadí, protože za tak kvalitní pomoc to stojí.
Jana Strnadová
Paní doktorka Mitěvová je mojí obvodní lékařkou už 25 roků. Vždy jsem byla spoojena s lidským i profesionálním přístupem. Před 17 lety mi zachránila život, když mě s klíšťovou encefalitidou zavčas poslala na neurologii.
Jitka Crhonková
Paní doktorka je milá a hlavně lidská. Respektuje pacienta, poradí, pomůže. Její sestřička Jasna Trčková je naprosto super! Obě se snaží pomoci a problém řeší rychle a spolehlivě. Přeji paní doktorce pevné zdraví, ať nás pacienty ještě dlouho léčí!
Mgr.Jitka Crhonková
rupcikova.eva
Mudr Mitěvová sice není moje obvodní lékařka,ale znám ji jako posudkovou lékařku,a smekám před ní klobouk,protože tolik lidskosti co v ní je,je v dnešní době skoro zázrak.Děkuji vám paní doktorko.
Eva Rupčíková
Navrátil
Paní doktorka je profesionálne na vysoké úrovni a opravdu pacienta léčí.Je milá a lidsky přístupná.Takových lékařů by naše současné zdravotnitví potřebovalo více.
zodpovědná máma
úžasná lékařka, nemohu si ani v nejmenším stěžovat, pěkně se o mě stará od mých 18 let a nic nikdy nezanedbala. Poplatky (krom regulačních) bere až je to už nutné, spoustu odpouští. Prevenci dělá svědomitě, je lidská a milá. Doufám, že bude ještě dlouho ordinovat, abych nemusela hledat náhradu, protože bych asi adekvátní nenašla.
Velmi dobrá lékařka i sestra,zdá se,že je to poslední místo,kde s Vámi zacházejí slušně .Veselka
Jsem velmi,velmi spokojen J.Kilián
Velmi dobrá lékařka
Marie H.
Přistěhovala jsem se k dceři,paní doktorka mě přijala do své péče a je to nejlepší lékař,kterého jsem kdy měla