Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Veronika Štrublíková
Přes všechny kladné recenze musím bohužel sdílet naši nemilou zkušenost s paní Mudr. Losovou z dětské pohotovosti ve FN Olomouc. Komunikace i přístup otřesný, hrubé zacházení s dítětem, nulové navázání komunikace s malým, těžko se pak popisuje stav dítěte přes hlasitý pláč. S takovou budou mít malí pacienti z lékařů zbytečný strach. Jako zdravotník jsem z této zkušenosti zklamaná, tohle do dětské praxe nepatří!
spokojená maminka
Moc děkuji za paní doktorku, k paní doktorce jsem šla se svojí téměř dvouletou dcerou s prujmem. paní doktorka dceru prohlédla, udělala veškerá vyšetření i stěry..nic nezanedbala a poslala nás do FN, myslela jsem si, že přehání a moc se mi nechtělo a nakonec díky svému přístupu dcerku zachránila od komplikací, které by nastaly mojí nedbalostí. Na dětské klinice jsme strávily 2 dny na kapačkách a mohlo to dopadnout 100x hůř, proto je pro mě paní doktorka nenahraditelná a jsem ji moc vděčná.
Haninka
S lékařkou jsme měli čest na pohotovosti, kdy diagnostikovala synovi hnisavou angínu, nasadila antibiotika bez kontroly jeho hmotnosti. Antibiotik nasadila o mililitr víc než bylo potřeba a o hnisavou angínu se vůbec nejednalo. Správná diagnóza byla šestá nemoc, která je virového původu. Antibiotika nasazena zbytečně, způsobila průjmy a tím ztrátu již tak poměrně nízké hmotnosti. Paní doktorka nás nezapomněla v ordinaci upozornit na svoji čtyřicetiletou praxi...Mám pocit, že lékař s tak dlouhou praxí, by měl rozpoznat hnisavou angínu.
Marie Šiňanská
Paní doktorka,je doktorka s velkým D,je to člověk ze zlatým srdíčkem.Obtěžovala jsem ji večer,když přišla ze sobotní celodenní služby.Přišla,vnuka prohlédla,napsala recepty a ještě poradila co a jak.Moc ji děkujeme,máme celá rodina zač.Mých 9 vnoučat ji navštěvuje a to se dříve starala o mé 4 děti.Ještě jednou děkujeme Šiňanská
Eva Horňáčková
Já jsem paní doktorku poznala tak,že mě samotné velmi pomohla aniž bych byla dítě a když se mi narodila první dcera docházeli jsme k jiné paní doktorce z důvody dojíždění máme to trochu dál :-) ale jak to dopadlo když jsem jí dcerku dovezla ukázat protože nás půl roku léčili na potničky a psala tisíce krémů a mastiček a až paní doktorka Losová zprávě určila,že se jedná o naprosto jinou nemoc okamžitě jsem k ní přešli a dojíždím dvacet kilometru a vůbec nelituji je to úžasný člověk vynikající lékař a nesčetněkrát nám pomohla a to i v ranních hodinách nebo i nočních teď mám u ní i druhou holčičku takže k ní chodíme už 5 let a vždy naprosto spokojené a vždy nám pomohla moc si jí vážím a cením nejen jako doktorky ale hlavně jako člověka.Takže paní doktorko Losová ze srdce vám za vše děkuji Malínková Eva
mariemasa
Paní doktorka je zlatíčko.Mám 4děti,všem pomohla i v nejtěžších chvíli.Ted mám 9 vnoučat všeci k ní chodí.Ve všem pomůže,jak ze strany zdravotní,tak ze strany socialní.Nemohu nic víc říci ,jen děkujeme.
Marie Š.
Nikola H.
Jsme dvě maminky od naší skvělé paní doktorky - nikdy a s nikým jsme se nesetkaly,koho by paní doktorka nutila k nepovinnému očkování.A co se týče povinného,měli by se určití lidé zamyslet nad tím, co slovo POVINNÉ znamená. Paní doktorka je profesionální,neskutečně ochotná a hlavně lidská.A co se týče sestřičky,nedovedeme si představit také jinou!!!
Martina Klvaňová
Především bych i touto formou chtěla strašně moc poděkovat za velmi lidské a profesionální jednání,jak paní dokotorky,tak sestřičky.Mám dvě děti a nikdy se mi nestalo,že by něco zanedbala.Vše vždy kompletně vyšetří.Tolik telefonátů a návštěv mimo pracovní dobu,co kvůli našim dětem podnikla.Jsem oběma neskutečně vděčná.Já i obě mé děti v nich máme neskutečnou podporu a hlavně důvěru.Takových lidí na správném místě,by mělo být daleko více.
Alexandra
Paní doktorka je vstřícná, srdečná a ochotná. Nicméně v otázce očkování nepružná a silně pro (poslední dobou kontroverzní téma a jistě se bude maminkám hledajícím pediatra splňujícího kritérium dobrovolnosti v "povinném" očkování hodit ;-) ). Očkuje najednou nepovinné vakcíny s povinnými, očkuje i nachlazené a nemocné děti, očkuje klidně i 2 měsíce před oficiálním očkovacím kalendářem ČR! Zjednodušeně řečeno - očkuje VELMI rizikově. Detaily líčit netřeba, jen nutno dodat, že jsme odešli kvůli opakovaným nepříjemným teatrálním výstupům v ordinaci paní doktorky. Paní doktorka za sebe nechává mluvit sestru. Ta tímto buď zastupuje i mínění a stanoviska paní doktorky nebo jde jen o případ nevhodné volby personálu ordinace, který nezvládá slušnou mezilidskou komunikaci a citlivý přístup k pacientům. Obojí považuji za chybu paní doktorky a důvod narušení důvěry ve vztahu lékař-pacient. V ordinaci jsme se setkali s opakujícím se zastrašováním a obviňováním z nezodpovědnosti. Za nezodpovědné však považuji zarputilé odmítání vzdělávání se v aktuálních pediatrických problematikách jako např. "povinné" očkování. V otázce práv a povinností pacienta či lékaře má paní doktorka taktéž hokej a některé body právního řádu jednoduše nerespektuje. Téma ergonomie nošení dětí je v jejich podání taky pastva pro ucho - navzdory všem fyzioterapeutickým pravidlům o správném nošení dětí v šátku či nosítku doporučují jednoznačně jen nosítka s výztuhou zad :-D ...diletantství a neochota se vzdělávat! Dostupných vědeckých studií a analýz je dnes k dispozici dostatek...)
Daniela
Skvělá, ochota sama, báječná doktorka i sestřička. Nic nepodceňuje, pošle raději na deset dalších vyšetření, ale má jistotu a rodiče také. Díky za vše