Zastrčená 6/305, Praha
Jako senior (s nutně degradovaným chrupem) se otevřně hlásím k tomu, že jsem během 30 let pravidelných návštěv u nejlepší dentistky v Praze, Mudr. Janouškové, vždy našla laskavou, trpělivou,včasnou, pozornou a co nejšetrnější a nejméně bolestnou péči, kterou mne ochránila od větších problémů. Před dr. Janouškovou a její andělsky laskavou sestrou jsem vystřídala dost zubařů na to, abych mohla tvrdit, že je to skvělá odbornice na svém místě. Kdyby byli všichni profesionálové tak kvalitní, pracovití, ohleduplní a skromní lidé jako ona, budeme šťastnou společností.
Martin Mrázek
K paní doktorce Janouškové chodím už tak dlouho, že vlastně nevím kolik let to je. 15? Od dětství a povinných návštěv zubaře na základní škole jsem trpěl panickým strachem ze zubařů a podle toho můj chrup vypadal, když jsem se k paní doktorce dostal poprvé. A dnes? Zuby mám více méně v pořádku, nemohu říci, že bych se na pravidelné návštěvy u paní doktorky vyloženě těšil, ale v žádném případě se nebojím. Kromě její šikovnosti a pečlivosti si ještě moc vážím její andělské trpělivosti. Vždy znovu a znovu mi vysvětlí jak bych měl o svůj chrup pečovat, co bych měl všechno dělat, já jí to všechno slíbím a na polovinu věcí se vykašlu. Ona to samozřejmě příště pozná a zase mi to v klidu a laskavě všechno znovu vysvětlí, místo aby mi dala pár facek. Prostě best of the best mezi stomatology...
Dan
Nedoporučila mi zubmí dlahu, ačkoli jsem měl zkousané zubní plošky - evidentně z nočního skřípání, zato se mě s vážnou tváří zeptala, jestli nežvýkám moc žvýkačky... naštěstí na to přišla jiná zubařka a dlahu mi předepsala
Danica Tomášková
Paní doktorka je velice pečlivá. Výkon, který chce provést, vždy předem vysvětlí. Vždy se snaží najít cestu, jak zachránit každý zub.
Manžel užívá Warfarin a bylo nutné mu vytrhnout 3 zuby. Po extrakci bylo vše v pořádku, ale druhý den nastal problém s krvácením, když nasadil po zákroku znovu Warfarin. Paní doktorka ihned ošetřila. Ale čeho si nesmírně vážím, že asi za dvě hodiny telefonovala a ptala se na stav manžela.
Paní doktorko, jsem Vám za všechnu péči ze srdce vděčná!
Velká spokojenost s prací paní doktorky i s přístupem jejím i sestřičky.
Nejlepší,nejpříjemnější,nejšikovnější a nejvstřícnější lékař co znám
Velmi šikovná a šetrná paní doktorka.
Paní doktorka je úžasná,u předchozí zubařky jsem den před prohlídkou nemohla spát,čekání někdy i dvě hodiny bylo také strašné. K paní doktorce chodím ráda, je milá,vše vysvětlí a má zlaté ruce. Vytrhla mi osmičku hned na druhé zabrání,hrozně jsem se divila, že už je po všem, žádná krev a následné otoky.Vřele doporučuji.
Paní doktorka je moc milá a šikovná. K zubařům lidi většinou moc nechtějí chodit, ale na prohlídku k ní se vždycky těšim! :)
Mám s ní jen ty nejlepší zkušenosti. Je příjemná, v čekárně se nikdy nečeká...vytrhla mi osmičku tak, že mě to ani nebolelo.