Rudolfovská 151/60, České Budějovice
Dcera se od malička bála jít k "zubaři",byly to věčné scény a boje.Až pan doktor jí toho strachu zbavil,máme fixní rovnátka a výsledky výborné.Pan doktor je ochotný,vše vysvětlí,je příjemný.Šli jsme k němu na doporučení a nelitujeme,
Doporučuji pana doktora všem. Řekla bych profesionál. Mám tuto zkušenost: dceři vyrostly v horní čelisti špičáky v dásni nad obloukem. Pan doktor jí vytrhl čtyřky a nasadil fixní rovnátka. Po roce má zoubky jak filmová hvězda. Původně jsme chodily k p.doktorce Bernátové. Dala dceři (ve 12 letech pochopíte to?) vybrat, jestli chce vytrhnout špičáky a nemusí nosit žádná rovnátka, nebo čtyřky a nosit fixní rovnátka. Dcera se bála samozejmě obojího, ale varianta špičáky jí připadala jednodušší. Když jsem se ptala p.doktorky ke které varintě by se přikláněla ona a proč, řekla, že záleží na dceři. Až když jsem se ptala nezávisle několika zubařů, zjistila jsem, že špičáky se trhají zcela výjimečně, protože jsou to nejzdravější zuby a drží zubní oblouk. To byla poslední kapka. Přešly jsme k p.doktorovi Eiseltovi a jak už jsem psala na začátku, výsledek je fakt super.
SKLÁŘOVÁ
VÝBORNÝ ODBORNÍK,PŘÍJEMNÝ,OCHOTNÝ.DOPORUČUJI.