MUDr. Bohumil Cikán

Stříbro 1 adresa

Kontaktní údaje

Oborová zdravotní pojišťovna

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Velmi arogantní lékař, bez snahy pomoci člověku v bolestech. Ani mi nevyslechl a vyhnal mi, ať si dojedu do Plzně za svým lékařem. Že tam ani nemá sestru. Přišla jsem k němu ve velkých bolestech s vyhřezlou ploténkou. Chtěla jsem jen injekci na bolest. Přitom v ordinaci ani v čekárně neměl jediného pacienta. Takovou aroganci a nezájem jsem doposud nezažila. Tedy alespoň v Plzni ne. Nikdy už bych tam nešla.

U

Ctižádostivý ,umí se rozhodnout,spravedlivý, odborník, pravda někdy svůj ale vždy to myslí s pacientem jen dobře a hlavně se snaží své řemeslo dělat poctivě a pomoci nemocnému člověku,je ochotný a pracovitý a jeho práce ho baví a naplňuje

Mám jen dobré zkušenosti. Je to jeden z těch lékařů, který nenechá nic náhodě a pacienta při problémech důkladně vyšetří.

Je sice pravda, že pan doktor je trošičku prudší na nás mírně vyžrané,ale myslím si ,že je jeden z nejlepších ve Sříbře. Jsem rád, že zrovna on sloužil na záchrance,když jsem ležel na chodníku po dopravní nehodě. Děkuji mu za první pomoc a za to, že rozhodl o transportu do dobré nemocnice.