Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
JK
Naprosto otřesná zkušenost , sdělení té nejhorší diagnosy (rakoviny hlavy) bez jakéhokoli důkazu a vyšetření.
Nic horšího jsem nikdy nezažila a zažít nechci
Dušan Srbecký
U paní Doktorky jsem byl se svojí osmdesátiletou maminkou. Paní doktorka vše trpělivě vysvětlila. Byl jsem s jejím přístupem spokojený.
Schacherlova Ivana
Otřesné! Takový přístup jsem nikdy nezažila! Z důvodu hospitalizace mé dcery (10m), jsme byly poslány na kontrolu na ORL. Paní doktroka nepozdravila, absolutně si nás nevšímala a po nějaké době na mě zajecela: ,,Proč nepovídate?” Podotýkám, že zprávu z nemocnice s veškerými informacemi jsem předala sestře již v čekárně. Po cca minutovem vyšetření dcery se následně podívala do zprávy z nemocnice a pronesla: “No jó, ona má zvětšený játra a slezinu.” Vyděsilo mě to, protoze takovou informaci jsem se od našeho OL nedozvedela, proto jsem se ji zeptala co to znamená? Ona mi odsekla: ,, Toto vyšetření jsem nedělala já!” V hlavě mi projížděly ty nejhorší možné scénáře. V nemocnici jsem se později od našeho OL dozvěděla, ze vysledky jsou v normě a nic zvetseneho není. Paní doktroka absolutně bez empatie a slušného chování. V roce máme jít na kontrolu s píštělem pod krkem na ORL. Ovšem k Paní doktorce už NIKDY! NEDOPORUČUJI!
Schacherlova Ivana, pacientka: Leštinová V.
H. Mejtová
MUDr. Štefflová je absolutní profík, nic nepodcení, je zkušená a zároveň se evidentně stále v oboru vzdělává. Chodím k ní ráda, protože mi zatím vždycky pomohla!
olszowá
Výborná lékařka, skvělá žena.Milá, ochotná, především profík.Děkuji MUDr. Štefflové za vše , co pro mě udělala.Pacientka jarmila Olszowá
Upravit nebo spravovat profilOtorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Otorinolaryngologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
Otorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
Otorinolaryngologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích