Václav
Pan doktor posledních několik let nestíhá a bohužel se to podepisuje na pacientech. Jsem jeden z nich, který byl nucen odejít. Na prevenci mi bylo sděleno, že mám vše v pořádku, u jiného doktora bylo nalezeno 9 kazů a plno nedodelanych zubů. Nejsem první ani poslední. V mém okolí pátá zkušenost a u nového lékaře, žádné překvapení, že přicházím právě od pana doktora. Pan Kubíček je milý, ale to je tak vše. Jeho kvality jako na začátku jsou už dávno pryč!
Verona56.k
Pan zubař je velmi vstřícný, ochotný, vše rád vysvětlí a snaží se vždy vyhovět na 100%. Setřička milá a stále úsměvavá. Celá rodina k němu chodíme velmi rádi. Za mou rodinu mohu vřele doporučit.
Stanislav Baďura
Velice dobrý zubař, kterého navštěvuji již přes 9 let. Do dnešního dne nebyl jediný problém, vše vysvětlí předem a v průběhu zákroků komunikuje. Vřele doporučuji, chodí celá rodina a už i přátelé.
Janina.mokras
Pan zubař je velice milý a ochotný cokoliv vysvětlit a poradit.Jsem velmi ráda ,že jsem jeho pacientkou.Celá moje rodina k němu chodí a dcera se konečně přestala bát zubařů :)