Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Frantisek Kostka
MuDr. Bohdan Babinec mi nekolikrat odstranoval "znamenka" na kuzi.
Byl VZDY ochotny, profesionalni a samozrejme slusny. Nechapu nektere "ztezovace" v tomto blogu, moje zkusenost byla s panem doktorem Babincem vzdy pozitivni. Dekuji Vam pane doktore. Frantisek Kostka
Karel
Odstraňoval mi 3 bradavice.
A můj názor na něj je dobrý.
Tedy jestli se jedná o stejného lékaře tedy Babince. Ten můj tedy nebyl čech, možná ukrajinec.
Karel
squirrel
Nejhorší doktor co sem kdy zažila. Nechoďte k němu! K pacientům se chová arogantně, je nepříjemný. Kvůli úrazu jsem po něm chtěla zprávu z prvního ošetření. Musela jsem si jí doslova vyhádat, začal na mě křičet, že pracuje jako lékař už 45 let a kdo že já jsem, že ho tady poučuji. Pojišťovny podle něho mají stále stejný systém a že ještě k němu přijdu a budu chtít vyplnit tiskopis a že to dělat nebude. Zapomněl, že doba je už trochu jinde a všechno se mění, což je vidět i na jeho vypnutém počítači a místo toho používání starého psacího stroje. Že mu na zdi visí asi 4 patenty neznamená, že je má patent na rozum a že má vždycky pravdu. Když jsem mu řekla, že když mi tu zprávu, kterou si zaplatím nenapíše, křičel na mě, že má 30 pacientů denně a že mě nepotřebuje. Takový zážitek jsem s doktorem nikdy neměla, už je zralý na důchod, protože dělá ostudu svým schopnějším kolegům. Never more.....
Svačina
Před mnoha léty mi Dr. Babinec operoval Na Františku kýlu. Operaci provedl perfektně, nemám žádnou jizvu i když mnoho známých po takové operaci mají na břiše dost velkou jizvu.
Odstranění znamének proběhlo rychle a bezbolestně, vše posláno na histologii, zpráva mi byla předána. Jednání korektní.
Kladně hodnotím ordinační dobu již od 6 hodin, je možné včas stihnout do práce.
Pan doktor by měl asi věnovat více péče mytí rukou před vyšetřením pacienta.
Pane Lagron,
To ze pan Babinec nic neumi, nikdo nepise, i gauner muze byt vzdelany ! A myslite, ze nektery z tech jeho patentu o kterych pisete je i hrubost a extra velka arogance K pacientum ?
všestraný
když medicinské nevzdělanci si dovoluji psát o lékařských kapacitách nesmysly, zajimalo by mě co oni dokázali ve své profesi.Babinec má ve svém oboru jen kolem 20 patentů,několik vlastních metod léčení uznavaných jak u nás,tak v zahraničí, spoustu uzdravených pacientů, a některé nedouky ho pomlovají.Mě,vlastně zachranil život pro rakovinu tlustého střeva.Díky jemu ještě žijí a pracuji.Lagron
něco mezi šarlatánem a geniem
Helena Benetková
Ochotný lékař, dobrý odborník.
Upravit nebo spravovat profilChirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze