Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Odstraňování znamének
Vyšetření kožních stěrů
Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Odstraňování znamének
Venerologické vyšetření
Vyšetření kožních stěrů
T.
S paní doktorkou mám bohužel špatnou zkušenost. Výraznou rosaceu v tváří mi léčila kortikoidy a když jsem od ní odcházel, tak jsem měl tváře červené, že jsem nemohl ani ven. Když jsem ji řekl, že v příbalovém letáku je kontraindikace, tak mi řekla, ať se léčím sám. Odstraňování bradavic? Středověký zážitek. Jinak je paní doktorka arogantní. Proto jsem udělal změnu a nyní chodím k nové paní doktorce, kde mě odstraňování bradavic nijak nebolelo a cítím se u ni velice dobře.
JU
Nepříjemná, arogantní, chová se nadřazeně. Každá návštěva je velmi nepříjemný zážitek.
ŠV
Má velmi dlouhé objednací lhůty, paní doktorka se chovala nadřazeně a lehce arogantně, když vám sleze kůže a nemůžete si ani umýt ruce ani utřít....a objedná vás až za 2 týdny, tak je to dlouho, přitom kdykoliv tam přijdu, ordinace i čekárna je prázdná a stejně vás nevezme, někdy se nedá v ord.hod. ani dovolat. Co mě nejvíc zklamalo, že MUDr. neposkytla dostatek informací, jak dál pečovat o kůži, aby nezůstaly škaredé jizvy, ani žádná kontrola, že by byla snaha mrknout, jak to vypadá...jsem moc zklamaná.
Co je trochu pozitivní - veselá sestra.
D.P.
Skvělý přístup, úžasný lék.výkon a lidský přístup.
Paní doktorka při výkonu komentovala postup, ptala se na mé pocity, reagovala velmi profesionálně.
xallya
1 / 1
K paní doktorce chodíme (chodily jsme) s dcerou docela dlouho. Většinou jsme se v ordinaci nezdržely déle jak 10 minut. Nevzpomínám si, že by problém, který jsme kdy měly, nebyl vyřešen. Bohužel paní doktorka má dlouhé lhůty k objednání. Dcera má nyní na obličeji šílenou svědivou vyrážku, která vypadá jako akné, ale není to klasické akné. Objednaná je až v listopadu. Paní doktorka má vyvěšené ordinační hodiny na stránkách polikliniky. Nikde není napsáno, že podmínkou k přijetí je objednání. Ve čtvrtek ordinační hodiny i odpoledne 12:30-13:30 h. Dcera už byla nešťastná, tak jsem jí tam první týden v říjnu hnala, že ji paní doktorka jako akutní případ snad vezme. Bohužel se tak nestalo. V čekárně nikdo nebyl. V ordinaci také ne. Dcera čekala do 13:15h kdy doktorka se sestrou přišly. Chování bylo více než překvapivé. Lékařka dceru poslala pryč, že není objednaná s tím, že to není životně důležité. Říct mladému člověku v takové situaci, že to není životně důležité,…už to je špatné, nehledě na to že to fakt akutní problém byl. Žádný jiný pacient paní doktorku nezdržoval. Takže nebyl důvod v ordinační době nevzít pacienta. Dcera z toho byla samozřejmě v šoku. A já také..…hned mi to běžela říct. Nebudu to dál rozvádět…. Ještě chvíli to vydržela, ale pak už navštívila jinou lékařku, která ji ochotně vzala. Diagnóza – akutní zánět kůže. Tři masti a antibiotika na měsíc a půl. Nevím, jestli léčba dopadne dobře. Nechci ale ani domyslet, v jakém stavu by byla, kdyby čekala do listopadu. A nedokážu si představit, v jakém stavu musí člověk přijít, aby byl v této ordinaci přijat.
S paní doktorkou jsem velice spokojený, hned při prvním setkání byla velice vstřícná a milá a dokázala mi ihned pomoci. Trpím atopickým ekzémem již od dětství a nikdo si s tím nevěděl rady až do teď. :)
Kamil
Paní doktorku mohu jen doporučit všem. Delší dubu jsem se trápil s ekzémem v podpaží a nyní po několika návštěvách u paní doktorky jsem konečně pocítil výrazné zlepšení. Je to úleva :o)))).
samicka
Paní doktorka je odborník na svém místě . Předtím jsme se trápili s problémem přes dva roky, po příchodu k ní, bylo během měsíce po problému. Je milá, chápavá, vždy vstřícná, ale hlavně své práci rozumí.
pnavrc@seznam.cz
Paní doktorka je mistr ve svém oboru!Opravdu doporučuji všem co mají nějaký problém.Mě už mnohokrát pomohla a to na výbornou!Je milá vstřícná ráda poradí a zkonzultuje daný problém.
Petra
chromek.michal
Lidský a úžasně vstřícný přístup k problému. Je vidět odborník každým coulem a obdivuji její přehled co se týče všech nových metod léčby. Byla připravená mě přijmout kdykoli i mimo pracovní dobu včetně víkendu.
Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci