Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Jiří Král
Velice vstřícná paní doktorka, citlivě přistupuje k pacientům s vysokou dávkou odpovědnosti. Nezbývá než chválit.
JK
Klark
Prvotně, snad snaha pomoci a pak docela slušná podpásovka. K pacientovi přistupuje s nedůvěrou. Nevyrovnaná osobnost.
JK
Mám ty nejlepší zkušenosti i při velmi složitých nemocech. Dovoluji si říct, že její přístup je nadstandardní. Vždy jsem byl spokojen. Pečlivá, spolehlivá, na každého má minimálne 15minut času, velmi komunikativní a věnuje se každé mé poznámce o potížích. Znám paní doktorku ještě jako drážní,. což je více jako 10let. Mohu jenom doporučit. Nerozumím negativům, je to možná tím, že chodím do ordinace vždy hned ráno, tak ještě pacienti nestačili zkazit náladu sestře a paní doktoce.
A.
Nic moc... L.
Rychle a prijemne jednani.
moje zkušenosti jsou ve všech případech dobré, nějako nemohu pochopit názory ostatních. Arogance jsemsi nikdy nevšiml. Pavel
Velice solidní praktická doktor.
Velice zkušená, zachránila mi život.
Velice náladová, dle mého názoru se nedokáže 100%ně soustředit a z toho plynou také komunikativní "zvláštnosti", které jsem u paní doktorky zažil. Při komunikaci s pacientem by se měla oprostit od soukromých záležitostí. Nedoporučuji. A.
Jsem u paní doktorky registrován 10 let a mám tu nejlepší zkušenost. Vážím si jejích odborných znalostí, jejího přístupu k pacientovi. Je pečlivá, zodpovědná, asertivní. Velmi si jí vážím a všude doporučuji. J.V.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně