Daniel G.
Naprosto skvělá paní doktorka. Když jsem měl vysoké horečky, neváhala a přijela až ke mě domů, jelikož jsem nebyl schopný ani jít. Velmi osobní a vstřícný přistup. Stejně skvělý člověkjako její maminka! D.G.
hchk
Výborná lékařka, na pacienta se dívá komplexně s různými souvislostmi, nikoliv jen jako na další ohraničenou diagnózu. Takových lékařů je jako šafránu.
Luboš
S paní doktorkou jsem nadmíru spokojený, nové pacienty nebere už asi třetí rok, jenom náhodou jsem se k ní dostal přes kolegyni v práci.
v.holes
Paní doktorka nedokáže rozeznat kožní plíseň od výrazně ohraničeného vpichu hmyzem, infekce - borelie. Názor ať si udělá každý sám.
ja-ryn
Osobní přístup se snahou pomoci je věc, která se často nevidí. A to i v případě, že ordinuje v odpoledních hodinách, kdy je únava již na velmi vysokém stupni. Odbornost se mi posuzovat nepřísluší, ale nikdy jsem nemusel vyhledat jiného lékaře, což je myslím dostatečně vypovídající
pacient 86
Když lidé nedodržují ordinační hodiny a v době, kdy už by lékař měl brát jen ty objednané, přijde pět dalších a domáhají se ošetření jako akutní případy nebo chtějí jen nějaké razítko, recept apod., tak se holt čekací doba o pár hodin protáhne. Jak má pak být lékař příjemný a dobře naladěný, když nic nestíhá a všichni jsou na něj protivní? Další, co zdržuje, je věčné vytelefonovávání různých důležitých věcí, objednávání na vyšetření, řešení různých problémů... A když jednou za čas přijde opravdu někdo akutní a volá se RZP, tak je to taky na delší dobu a všechna ostatní práce stojí. Navíc všichni praktici zůstávájí v ordinaci ještě několik hodin po ordinačních hodinách a dodělávají to, co nestihli. Někteří ani nestíhají během dne jíst, pít a chodit na WC. Ale tohle si nikdo neuvědomuje a nikdo to nevidí.
Zdenka
Paní doktorka je skvělá,snaží se pomoci,má perfektní přístup,je komunikativní,projevuje zájem a proto mi nevadí za ní dojíždět 20km.A to nejsem důchodkyně...:-) Pokud vím,nové lidi momentálně nebere...A má příjemnou sestřičku! :-)
pacient
Lepší pani doktorku neznám k tomu není třeba ani komentář
Radim
No podle mě je to výborná doktorka se skvělým přístupem k pacientovi.Nic nepodceňuje.Vždy si chce být jistá svou diagnozou a vyžádá si podporu dalších vyšetřeni.To že někdo kritizuje čekací dobu v čekárně nechápu,protože neznám čekárnu kde se nečeká?!A na dovolenku má za svou práci nárok a já ji to přeju,protože do práce se chodí pro peníze za které na ni jezdí!
Monika
Paní doktorce musím dát rozhodně výborné hodnocení. Jsem u ní již 5let a vždy mi nemoc dobře diagnostikovala a vyléčila. Nechápu negativní příspěvky. Kdo s ní není spokojen, nechť přejde k jinému lékaři, aspoň budou mít šanci jiní, kteří její péči dokáží ocenit.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři v Uherském Brodě