PhDr. Blanka Pöslová

Pardubice 1 adresa

Kontaktní údaje

AMBULANCE KLINICKÉ PSYCHOLOGIE A PSYCHOTERAPIE

Na Okrouhlíku 899, Pardubice, Pardubice

Paní doktorka se mi od začátku v rámci svých časových možností snažila vyjít vstříc, což jsem vzhledem k pokročilému stádiu těhotenství velmi ocenila. Při návštěvě v ordinaci byla velmi profesionální, vstřícná a zároveň lidská - odkazovala na vlastní životní zkušenosti, nevystupovala z pozice neomylnosti, nestavěla se nad pacienta. Dokázala se vyladit přesně na to, co jsem v daný okamžik potřebovala, věnovala mi maximum času i na úkor své přestávky. Tímto děkuji za skvělý přístup. Mohu paní doktorku jen doporučit, vyplatí se vyčkat na její volný termín

• Umístění: jiné místo

Dokáže odsoudit matku bez vyslechnutí, neprofesionální chování a jednání. Nechápu,jak ji může někdo chválit,nás zklamala ihned v odpovědi na objednávku. Už bychom se na ni nikdy neobrátili z žádným problémem.

• U paní doktorky jsem byla zatím pouze 1x a z mého pohledu - naprosto profesionální, upřímná a vstřícná paní doktorka. Pracuje ve velmi příjemném prostředí a s pacienty nejedná jako s dalším "kusem". Myslím, že se snaží dělat maximum a já plně věřím, že se dostanu zase o maličký kousek dál. Němcová P.

• Dostala jsem doporučení k této psycholožce od dětské lékařky, ovšem paní psycholožka, aniž by mou dceru vyslechla, odepsala mi na email, že jsem to já, kdo potřebuje terapii. Usoudila tak z mého emailu, který jsem ji napsala také na doporučení, aby nás vzala s dcerkou co nejdříve. Není vstřícná, obětavá, nemá pochopení. Už bych se na ni nikdy neobrátila.

• výborný člověk

• naprosto profesionální, upřímná, vstřícná a empatická paní doktorka, velmi příjemné, neformální zázemí ordinace, přesně dodržuje objednané časy, opravdu jsme maximálně spokojeni, Korbelovi Čívice

• Paní doktorka je úžasný člověk, má pochopení,pro strach a dokáže s ním bojovat.Ukazuje správnou cestu bloudícím duším.jsem moc ráda,že jsem paní doktorku poznala, a že s ní mohu tu hodinu měsíčně strávit...děkuji....Alena Rohlíková

• B

S paní psycholožkou jsem byla velmi spokojena, všem jí mohu jen doporučit jako skvělou psychoterapeutku, která umí poradit jak na starosti "dospělácké" i ty dětské.

• A

Vynikající psychoterapeut.Člověk na svém místě.Sympatická a velmi příjemná-
    Má velmi dobrá nápady,snad se přestanu bát.