Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
MV
Chodíme k paní doktorce již přes 10 let. Od první návštěvy v ordinaci jsme se cítili velmi vítáni a komfortní, díky profesionálnímu přístupu a současně i laskavému jednání paní doktorky a sestřičky. Vždy se snaží najít řešení našich problémů a následně nás informuje o postupu léčby a možných rizicích.
Její pečlivost a pozornost k detailům nám dodává jistotu, že jsou naše děti v dobrých rukou. Má také schopnost vysvětlit složité věci jednoduchým a srozumitelným způsobem, což nám jako rodičům dává pocit jistoty a klidu.
Marošová
Milý přístup, ochota, vstřícnost, vyslechne naše názory a probere s námi ohledně dané věi obě strany, je velmi hodná, laskavá, vždy poradí a pomůže. Prostě nejlepší dětská doktorka, jakou jsme si mohli přát!! Děkujeme ji za vše a jsem rádi, že taková paní doktorka ještě u nás je.
Dušková
K Paní doktorce chodím ještě dnes a i já si myslím že je to velmi to dobrá doktorka.Dříve tam chodil i můj bratr a sestra.Moje mamka si také o ní myslí že je to skvělá doktorka
K doktorce Popelové jsem chodila od dětství.Nosičství streptokoka řešila dva roky antibiotiky,postupně se začaly objevovat další potíže,chodila jsem na kardiologii, revmatologii, skoro jsem byla léčena na defekt buněčné imunity.Pro ní vše v normálu a stále antibiotika.Až díky dětské doktorce na kardiologii,které to už bylo divné a stačilo jí pouhé nahlédnutí do krku,jsem se dostala na operaci krčních mandlí a všechny potíže ustoupily.Pro úplnost při předoperačním vyšetření mi dr.Popelová zjistila skoliozu takového stupně,že jsem si šla rovnou pro korzet,ale do té doby si jí nevšimla,přestože jsem u ní byla i několikrát v měsíci.A v 17 letech mi dala taktně najevo,že už bych si měla hledat lékaře pro dospělé,což mne udivilo,ostatní spolužáci byli u dětských lékařů i do 22 let.Po zkušenostech rozhodně nedoporučuji a své děti k ní určitě nevezmu.
K paní doktorce jsem chodila jako než jsem dorostla. Je to výborná lékařka, velmi vstřícná, milá, obětavá, znalá v oboru a nebojí se alternativní léčby. S její sestřičkou je mohu obě jen doporučit. Lucie z Rokycan
Paní doktorka je moc hodná a trpělivá, s dětmi i rodiči jedná moc hezky, kromě svých perfektních odborných znalostí používá i zdravý selský rozum. Zajímá se i o moderní léčebné postupy, nebojí se ani alternativních metod - bravurně používá i homeopatii. Jsem naprosto spokojená, rády k ní s dcerou chodíme, jiného pediatra bych pro své děti nechtěla. Sestřička je taky moc hodná a milá, dokáže dobře poradit a využívá efektivně času, kdy paní doktorka vyšetřuje.
Radka
Velice hodná a příjemná paní doktorka,jsem s ní velice spokojená.
A. Balejová
Paní doktorka je mi milá a trpělivá. Vždycky mi všechno vysvětlí. I když si myslím , že někdy je to víc než náročná nikdy jsem nezažila, že by to na ní nebo na sestřičce bylo vidět. Obě jsou skvělé:-)
Takže ordinaci paní doktorky mohu vřele doporučit:-)
Naďa N
MUDr. Popelová je velmi vstříclivá, milá, obětavá a lidská. Děti ji milují a rodičem se snaží všechno vysvětlit. Moje dcera trpí častými virovými infektami v podobě bolestí hrdla a horeček, kde ji ostatní pediatři ihned bez výtěru předepsali zbytočně antibiotika s diagnózou angína. Paní doktorka nic nezanedbává, raději počká na výtěr a až následně koná. První 3 roky jsme žili jenom z léků (jiná doktorka)a posledné dva s MUDr. Popelovou nebyl ani jeden výtěr pozitivní, i když počet onemocnění byl stejný !!! Zároveň používá podpůrnou léčbu homeopatiky.
Některých maminek je mi úprimně líto, nechápu jak mohu do svých dětí vědome cpát antibiotika a házet vinu na zkušeného lékaře.
Renata Brokešová
Paní doktorka je velmi starostlivá,objetavá,mohu jen doporučit!