Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
Eva Timková
Paní doktorka je skutečná odbornice. Moje alergie není čitelná z krevních testů ale paní doktorka ji odhalila, což se jiným lékařům nepovedlo. Za mě pozlatit, hodně mi pomohla. Je skvělá inteligentní, empatická, bystrá, nečte slepě výsledky testů ale je schopná skutečně pomoci. Vybavení a přístup je super, je s parkováním je problém.
pacoška
Naprostá spokojenost, paní doktorka má zkušenosti, je inteligentní a bystrá. Nečte bezduse výsledky testů ale snaží se vyléčit, moc milá paní. Sestra příjemná. Velká čekárna, sociálka čistá, jen s parkováním je trošku problém. Děkuji paní doktorko, jste skvělá, jak jsem říkala, jinde mi nepomohli.
Jana
Chodím k paní doktorce Novákové i se svými syny již dlouho a je pravda, že se tam velmi dlouho čeká.Myslím, že by bylo lepší, kdyby zavedli objednávání na určité hodiny. Pak by tam člověk nečekal 2 hodiny, ale třeba jen 1 hodinu, což už je snesitelnější.Co se týče odbornosti,tak můžu paní doktorku jen doporučit.
Mohu jenom doporučit sice se u paní doktorky čeká ale proč tomu tak je protože chce každému pomoci a né léčit lidi jako když se dělaj třeba hračky ve fabrice jedou všechny za sebou na pasu a jsou stejný a každej má jinej problém takže se nedivím že je u paní doktorky pořád plno a obědnací doba je třeba 2měsíce
Alexander
Velmi dobrá doktorka,při objednaní delší čekací doba,v čekárně taky člověk čeká ale má to svůj důvod,snaží se najít problém.Není to doktorka co léčí jak ve fabrice jen na počet pacientů za den.Velmi vstřícný přístup k pacientům!!! Doporučuji!!! Opravdu profesionál!!!
Nejlepší v Trutnově a okolí!!!
alergik
Alergoložka je druhá v trutnově,první je zemanová,ta je horší.Ale Nováková by byla dobrá,jenže nemá organizaci práce,lidi čekaj v čekárně třeba 3hodiny,děti šílej,doktorka se vykecává s každým,neobjednávaj na hodinu,ale na celé dopoledne!!!což se fakt v čekárně nedá vydržet,čímž je hodnocení nakonec velmi špatné!!!