Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Lenka
S paní doktorkou Krtičkovou mám velmi negativní zkušenosti. Sama jsem ji jako malá navštěvovala z důvodu dobré dostupnosti v místě bydliště. Musím ji hodnotit jako velice neprofesionální. Když jsem měla pět let, byla jsem velice nachlazená, kašlala jsem a paní doktorka mi nebyla schopna napsat žádné adekvátní léky, následně jsem byla naprosto vyčerpaná, už jsem kašlat ani nemohla a proto mě rodiče v noci odvezli do nemocnice, kde zjistili, že mám zápal plic. Ten den v dopoledních hodinách jsem poněkolikáté paní doktorku navštívila a mí rodiče odcházeli s ujištěním, že se jedná jen o běžné nachlazení a nepotřebuji ani antibiotika. Myslím, že už jen tohle mluví za vše. Poté jsem k ní přestala chodit avšak začal k ní docházet můj mladší bratr (opět z důvodu blízkosti bydliště). Z jeho několika prodělaných angín a zdravotních problémů jsem zjistila několik informací ze kterých jsem si jen potvrdila svůj obrázek na ni. Paní doktorka na první návštěvě, kdy si stěžujete na bolesti v krku, kašel, horečky a pod. Vám napíše nějaké léky, které mají zpravidla vysoký doplatek, které začnete užívat, ale nepomohou, tak ji navštívíte znovu, již v pokročilém stádiu, kdy už ani nemůžete polykat. Slavnostně vám udělá výtěr a antibiotika vám napíše nejdříve až přijdou výsledky. A na závěr bych chtěla podotknout, že není mým zvykem psát negativní kritiku, ale když vidím počet hvězdiček, které u této lékařky jsou a také všechny ty pozitivní komentáře, se kterými nesouhlasím, cítila jsem potřebu se o své zkušenosti podělit a tím předejít dalším podobným případům.
Jeremias
Všem dětem a starostlivým rodičům přeji najít právě tuto Paní doktorku Krtičkovou. Pokud tedy hledáte odbornost, pečlivost, empatii, trpělivost, současně milé a vstřícné chování k vašim dětem i vám samotným. Jsem máma 15ti měsíční dcerky a jsem nesmírně ráda, že moje dítě je v rukou právě této dětské lékařky.
Martina F.
Nejlepší! Důkladně prohlédne, vysvětlí, uklidní, poradí a hlavně: necpe antibiotika automaticky.
Příjemná čekárna s francouzským oknem do přístupné zahrady je v teplých měsících pro netrpělivé malé děti a nervózní maminky K NEZAPLACENÍ! Skvělé.
jitkaa.veselovska
Paní doktorka je velmi svérázná žena, ale k dětem se chová hezky, přijde mi, že je vždy poctivě prohlédne a vyptá se na jejich stav, pošle nás případně na další vyšetření. Musím pochválit i zastupující paní doktorku Záleskou, velice se nám věnovala i když jsme přišli na pohotovost do nemocnice.
Crysa
Paní doktorku moc nemusím, asi je výborná pro malé děti, ale některé problémy, které přichází v pubertě posílá jen s radou domů, místo toho aby dále člověka doporučila na vyšetření
Má své mouchy, ale to každý. Nejlepší ! :)
Nejlepší paní doktorka:)
Jsem absolutně spokojená, k paní doktorce chodím s oběma dětmi (3 a 4 roky), při sebemenším problému volám i mimo pracovní hodiny a nikdy jsem kvůli tomu nezažila nepříjemné či nevrlé jednání od ní ani od sestřičky. Většinou jsem byla z každého příznaku vystrašená a paní doktorka mě vždy dokázala uklidnit, i když se jednalo o něco vážnějšího, takže jsem od ní neodcházela vystresovaná. Při každém podezření mě hned posílala k odborníkům. I kdybych se odstěhovala, lékařku bych za nic neměnila. Navíc se pěkně stará o ordinaci, teď tam vše rekonstruují. K její absenci: paní doktorka dlouho chyběla, protože byla vážně nemocná a už nepracuje na plný úvazek. S doktorkou, co je tam teď často místo ní, jsem taky celkem spokojená po odborné i lidské stránce, diagnózy vždy trefila přesně i po telefonu a je ke mně i k dětem stále milá. Já jako dítě zažila přísnou doktorku "jak metr", takže jsem teď víc než ráda. Já k doktorovi chodila nerada a moje děti radostně nahopsají do ordinace.
Paní doktorka Krtičková,je velmi dobrá lékařka můžu jen doporučit a abych nezapoměla na Sestričku je moc milá a ochotná:)jen škoda že tam ted nebyva pani doktorka jsou tam jen same zastupy ale nestezuju si:)
K pani doktorce jsem chodila od utleho dětství až do svých 19 let, a nemohu než doporučit!