Soukromá stomatologická praxe
ZŠ Ke Kateřinkám 1400, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Po změně lékaře musím konstatovat, že jsem u paní Kocourkové žila nevědomě ve "středověku". Ačkoli mi její péče připadala dobrá a odešla jsem jen z důvodu jiné nabídky, byla jsem v šoku. Poprvé mi u nového lékaře totiž odstraňovali zubní kámen a nová lékařka byla v šoku, když se dozvěděla, že mi všechny výplně dělali bez umrtvení. Nová lékařka mi také řekla, že v době, kdy mi paní Kocourková dělala rtg jsem měla v zubu nějaký neřešený viditelný kaz - nyní se o záchranu zubu bojuje.
Potom, co jsem od paní doktorky odešla jsem se přestala bát chodit k zubaři - a to mi paní Kocourková nikdy nedělala žádné složité zákroky. Můj závěr: paní Kocourková není špatný zubař - ale za stejnou cenu můžete využít o 70 % větší komfort, lepší vybavení a bezbolestnost někde jinde. (Dnes je mi 22.)

Rovněž chodím k paní MUDr. Blance Kocourkové od mala, (dnes je mi 21) a nikdy jsem neměl špatnou zkušenost. Že vrtání bolí je asi normální, nemohu porovnávat, nikdo jiný mě nikdy neošetřoval, ale nikdy to nebylo nic,co by se nedalo vydržet. Co se týče kvality plomb, mám je všechny do těď a bez problémů. Navíc jsem rád, že jsem nemusel v 18-ti letech (resp.19-ti) měnit zubaře. Jsem tedy SPOKOJEN!
Dominik Nachtigal

K paní doktorce chodím odmalička. Má na starosti spousta dětí, takže si poradí i s bojácným skřítkem.
K dispozici jsou i odměny :-)
Její práce v mé puse se mi zdá kvalitní. Pokaždé, když jsem měla problémy (a že jich bylo) mi pomohla a snažila se situaci vyřešit.
Co se týče přístupu: Trochu mi vadí, že u některých zákroků, které jsou banální si povídá se sestrou, o soukromých záležitostech. Další věcí, která mi vadí je to, že pokud jsem objednaná jako první - ráno, jsem vzata klidně s půlhodinovým zpožděním.
Jinak si myslím, že je celkem vstřícná. Není bůhví jak milounká, ale zlá není :-) pokud máte žádosti vyhodnotí je racionálně a případně vám vyhoví.

Už přes 10 let chodím k paní doktorce a v životě se mi nestalo, že by něco zanedbala, všem jen můžu doporučit.

Díky ní mám fobii ze zubařů. Necitlivá! Po domluvě s rodiči slíbila, že mi vždy předem řekne co jde dělat a když mávnu přestane vrtat. Nikdy nedodržela! Beze slova přestala vrtat, vyměnila vrtačku za větší a zase bez slova vrtala dál...Blomby od ní se hned drolily a nebo pod ní zůstal kaz....

Paní doktorka a její setra jsou obě velmi milé a vždy se chovají k mým dětem velice hezky,takže tam rády chodí a vůbec se nebojí. Synovi dělala více zákroků a myslím,že odvedla skvělou práci. Máme je rádi a vážíme si jejich práce. Nakonec vždy následuje nějaká odměna!

Diky pani doktorce jsem si odmalicka vypestovala panickou hruzu ze zubaru (a ne jenom ja). Kdyz jsem chodila na ZŠ vrtala mi nekolikrat zuby. Pokazde otresny zazitek!!!! silene to bolelo, vrtala bez prestavky. Jednou dokonce sestricku porosila, at mi zezadu drzi hlavu!!!! K tomu opravdu neni co dodat! V tu chvili jsem myslela, ze umru, nebo omdlim!!! Hruza a des!!! Od te doby jsem k ni nesla! a az v dospelosti jsem si nasla jineho stomatologa, ktery me pomalinku obav ze zubaru zbavuje :) Mozna, ze se maminkam jevi jako dobra lekarka, ale ja jsem k ni jako dite chodila, takze s tim nesouhlasim!! Sve dite bych k ni nikdy neprivedla! Jedine, co mohu pozitivniho na zaver dodat je to, ze plomby, ktere mam od pani doktroky Kocourkove drzi doted, nevyklaji se, nevypadavaji! Jen pod jednou se mi kazil zub! ale jinak jsou kvalitni a drzi.

Paní doktorka na mě byla vždycky milá, vstřícná, stále chválila.

K pani zubařce chodí má 7letá dcera už co se jí objevily první zoubky.Jsme velice spokojeni.Dcera se u ní nebojí,vždy jí pani doktorka vše vysvětlí a povzbudí.Je vždy milá a příjemnná.Jsme s ní velice spokojeni.Pixová

Jedna z mala lekarek, ke ktere chodim i rad. Je velice prijemna a jeji pece mi prijde vyborna. V podstate jsem nemel jediny problem a co si pamatuji, netrhala mi zadny zub :-) Proto u ni take zustavam a dojizdim jiz dlouho po ukonceni zakladni skoly.