Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Vyhnalová
Nejlepší lékařka jako znám...Chodím k ní už od dětství, a vždy byla jediná ,která mi dokázala při obtížích pomoci.
Šimeček
Zatím jsem nepoznal lepšího lékaře.
Už jednou jsem tady psala - že paní doktorka Háhnová - je nejlepší lékař kterého znám a s kterým jsem měla možnost se setkat. Je to lékař s velkým - L a s velkým srdíčkem. A Vy všichni - co tady házíte špínu - nemáte ani tolik slušnosti - se pod svá slova podepsat. Jako anonym - to vám to jde - co??? Lukešová
S přístupem paní doktorky jsme velmi spokojeni.
Lenka
k paní doktorce jsem chodila několik let, protože jsem pod ní "spadala" obvodem....nedoporučuji jí už z toho důvodu,že se většinu nemocí snaží "vyléčit" sama....pokud člověk chce vyšetření od nějakého specialisty, tak z ní doporučení jen tak nedostane....jednou jsem dokonce na vlastní kůži zažila, že jsem k ní spěchala po práci a ona mě ode dveří "vyšetřila", podala léky a vymluvila se, že sestřička pospíchá na autobus....ten jel až za půl hodiny.....to byla poslední kapka.....nyní chodím k lékaři, u kterého jsem žasla nad jeho přístupem, který jsem u paní doktorky nikdy nezažila, ikdyž se tváří vcítěně.L
Lukešová
Paní doktorka Blanka Háhnová je nejlepší lékař kterého znám a s kterým jsem měla možnost se setkat. Je to lékař s velkým - L a s velkým srdíčkem.
Jakub lev
je to velmi dobra a schopná doktorka se s ní nadmíru spokojen.
manželé Klímovi
Velmi dobrá a velice schopná lékařka,chodíme k ní oba dva a jsme velice spokojení.Doporučujeme.