MUDr. Blanka Fejtová

Pediatr Více

Olomouc 1 adresa

Kontaktní údaje

Přiblížit mapu
Praktický lékař pro děti a dorost
Na Střelnici 48, Olomouc

Přiblížit mapu

Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost

Paní doktorka Fejtová je velice zkušená,pečliva a příjemná ,chodí k ní dvě me dcerky a vždycky 100% spokojenost .V žádném případě by jme jí neměnili.

hodná a pečlivá paní doktorka, opravdu jsem spokojená a měnit nehodlám :) Příjemná na rodiče a na děti, i po telefonu velice ochotná.

N

Paní doktorku nedoporučujeme.
Syn u ní měl očkování Infanrix hexa současně s Prevenarem 13. Bohužel měl po čokování rekaci, byl 24 hodin apatický, jako hadrová panenka. Téměř nereagoval na buzení na jídlo. Vždy usměvavé a hodné miminko bylo 24 hodin úplně ,,mimo". Paní doktorku jsem kontaktovala a bylo mi sděleno, že je to reakce na počasí a že pokud nemá horečku, tak mu nic není.
Poté jsem paní doktorku žádala, aby mu příští dávku očkování aplikovala zvlášť. To razantně odmítla a bylo mi řečeno, že se to tak nedělá, že potom může očkování propadnout a že tohle nebyla reakce na očkování, že si to myslím jen já.
Tuhle situaci jsem konzultovala nezávisle na sobě s dalšími třemi pediatry. Žádný z nich nemá problém očkování těchto dvou vakcín zvlášť a žádný mi nedoporučil aplikovat vakcíny současně, pokud tahle reakce byla. Syn na teplé počasí reaguje vždy nadměrným pitím a zvýšenou aktivitou a podle paní doktorky své dítě asi neznám.
Takže ne, že vakcíny mohou propadnout, jak jsem zjistila u jiných pediatrů, ale je to jen její pohodlnost, která by popřípadě mohla ohrozit moje dítě. Druhá ,,jobovka" paní ,,doktorky" byla ta, že odmítla dvouměsíčního atopika dát do péče kožní lékařky a předepsala mu silnou kortikoidovou mast, která je pro děti až od dvou let. Sama jsem nás potom nahlásila na kožní, kde mi bylo řečeno, že kojené dítě a miminko v žádném případě NESMÍ užívat tuto mast! Dermatoložka, chtěla znát jméno doktora, co takto léčí malá miminka s atopickým ekzémem!
Po této zkušenosti jsme okamžitě měnili pediatra.
Nedoporučuji!

DOPORUČUJI VŠEM ! :-) Nikdy u nás nic nezanedbala a navíc má milou a ochotnou sestřičku. Vždy vím, že nám pomůže... :-)

Dobrý den, k paní doktorce jsme chodili od narození a posléze změnili lékaře.Důvodů bylo několik.1.při vysokých horečkách kolem 40 C nám nepředepisovala diazepam proti křečím.2.ve vysokých horečkách jsme tam čekali často přes hodinu, 3. spletla si, že očkování na obrnu už se nebere lžičkou a zvala nás na něj 4. docela dost mě vystrašila hororovým scénářem.Jsem dost pečlivá a strašení co by kdyby opravdu nepotřebuji, doma jsem to obrečela.5.Odmítla nám předepsat nová antibiotika po skončení jejich trvanlivosti(trvanlivost 7 dnů po naředění nerespektovala, měli jsme je brat dál.)Jinak vím, že ji lidi považují za zkušenou a kapacitu, bohužel, my máme jiný názor.

Pečlivá a erudovaná s příjemným osobním přístupem k pacientovi i rodičům.

Dobrá doktorka pokud jste zdraví... jinak pořád dokola, stejné léky a žádné výsledky...
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.

Paní doktorka Fejtová představuje typ lékařky,která má bohaté medicínské zkušenosti související s dlouholetou praxí a rovněž je z jejího konání znát vysoká odbornost podložená nepřetržitým celoživotním vzděláváním.Jsme rádi,že má našeho syna v péči.Přecechtělová

B

K paní doktorce Fejtové chodí mé děti (12 a 16) od narození, je zkušená, pečlivá, komunikativní, vždy příjemná a nic nepodcení. Neměnili bychom.

Výborná paní doktorka, jak pro děti, tak jejich rodiče. Skvělá komunikace, vždy vše vysvětlí, snaží se dětem věnovat, nic nepodceňuje. Jde na ní vidět, že má zkušenosti a s dětmi to umí. Má také hodnou usměvavou sestřičku. Jse, ráda, že chdíme právě k ní.