Zobrazit ostatní profily plicních lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily plicních lékařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Spirometrie
Vyšetření rtg
Základní vyšetření
E. Ž.
Paní doktorka je vynikající, vždy pomůže a navíc je moc hodná a milá. Doporučuji všem. Ráda k paní doktorce chodím.
Jiří Šeba
Výborný a příjemný přístup k pacientovi od vynikající lékařky i sestry . Mohu jen doporučit, takových lékařů již dnes je málo. Děkuji za Vaši zodpovědnou práci. Hodně lékařů by se mohlo od Vás učit příjemnému vystupování k pacientům.
H.Š.
Skvělá lékařka, pomůže, vysvětlí, poradí, najde cestu...... Myslím, že je to odborník na svém místě.
Jaroslava Vybiralova
Vynikající lékařka, milá, vstřícná,prostě odborník na svém místě. Velmi my pomohla s mým problémem. Moc děkuji.
Milan Průcha
To, že je paní doktorka odbornice na svém místě umocnuje i její vztah k pacientovi.
Vždy je příjemná a milá a mně osobně moc a moc pomohla s dýchjacími problémy a na každou kontrolu se doslova těším !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Mohu jen každému doporučit.
Milan Plzeň
Sympatická, milá, pečlivá a ke všemu ještě krásná lékařka. Inu, co víc si přát?
Nejlepší lékařka, kterou znám. Hodně mi pomohla, skvěle se chová k pacientům, je milá, pečlivá, zkrátka skvělá ve svém oboru, jen doporučuji!! Ráda se vracím!!
Velice schopná a pečlivá lékařka. Zejména hodnotím vstřícnost k pacientům.
Velice dobrá lékařka,která pomohla mému synovi i manželce s dlouhotrvajícími problémy.
Vladimír Kotous
Velice schopná lékařka, všem doporučuji.