Mám 10 let praxe na plicní klinice v Plzni a 16 let praxe na plicní ambulanci v Plzni. Nyní pracuji na plicní ambulanci v Blovicích.

Plicní ambulance
Babinská 403, Plasy

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku

Zobrazit ostatní profily plicních lékařů v okolí

Bakteriologické vyšetření

+1 služba

Jak fungují ceny?

E
Umístění: Plicní ambulance plicní vyšetření

Paní doktorka je vynikající, vždy pomůže a navíc je moc hodná a milá. Doporučuji všem. Ráda k paní doktorce chodím.

Umístění: Plicní ambulance plicní vyšetření

Výborný a příjemný přístup k pacientovi od vynikající lékařky i sestry . Mohu jen doporučit, takových lékařů již dnes je málo. Děkuji za Vaši zodpovědnou práci. Hodně lékařů by se mohlo od Vás učit příjemnému vystupování k pacientům.

Umístění: Plicní ambulance diagnostické vyšetření

Skvělá lékařka, pomůže, vysvětlí, poradí, najde cestu...... Myslím, že je to odborník na svém místě.

Umístění: Plicní ambulance Dýchací potíže.

Vynikající lékařka, milá, vstřícná,prostě odborník na svém místě. Velmi my pomohla s mým problémem. Moc děkuji.

To, že je paní doktorka odbornice na svém místě umocnuje i její vztah k pacientovi.
Vždy je příjemná a milá a mně osobně moc a moc pomohla s dýchjacími problémy a na každou kontrolu se doslova těším !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Mohu jen každému doporučit.
Milan Plzeň

Sympatická, milá, pečlivá a ke všemu ještě krásná lékařka. Inu, co víc si přát?

Nejlepší lékařka, kterou znám. Hodně mi pomohla, skvěle se chová k pacientům, je milá, pečlivá, zkrátka skvělá ve svém oboru, jen doporučuji!! Ráda se vracím!!

Velice schopná a pečlivá lékařka. Zejména hodnotím vstřícnost k pacientům.

Velice dobrá lékařka,která pomohla mému synovi i manželce s dlouhotrvajícími problémy.

Velice schopná lékařka, všem doporučuji.