MUDr. Blanka Číhalová

Praktický lékař Více

Kontaktní údaje

Vzkaz pro pacienty - vstupní a preventivní prohlídky provádí MUDr. Sládková. Každý z lékařů na pracovišti nosí jmenovku lékaře viditelně připevněnou na oděvu, prosím vždy identifikujte lékaře a pokud chování nebude odpovídat normě, ihned se obratte na vedoucí lékařku MUDr. Blanku Číhalovou tel

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Ordinace MUDr. Blanky Číhalové • Jiný

Paní doktorka ordinuje po telefonu. Sestra se zeptala na mé potíže a poté mi bez jakéhokoli vyšetření poslala recepty na antibiotika a další léky. Podobně mi posílala i žádanky na vyšetření, která byla dle ostatních lékařů úplně zbytečná.

Nejlepší paní doktorka!!
Udělá maximum pro to aby pomohla každému kdo má problém!
Musím říct že je to velká kapacita!
A je to ženská, která má srdce na správném místě.

Umístění: Ordinace MUDr. Blanky Číhalové • Jiný

Je to hrozně ochotná paní doktorka, je bezvadná mám ji moc ráda .vždy mi vyjde vstříc a pomůže i když má dovolenou

I
Umístění: Ordinace MUDr. Blanky Číhalové • Jiný

Najlepšia lekárka v Brne, vždy pomože a poradí a zaujíma sa o pacientov stav.
Táto lekárka je odborníčka a má velmi milú, láskavú a nápomocnú sestru.
Obe sú super.

Umístění: Ordinace MUDr. Blanky Číhalové • Jiný

No asi top pani dr!!vstricnost..domluva..jednani na rovinu..zajem o sve pacienty!

Umístění: Ordinace MUDr. Blanky Číhalové

Skvělá! Mám trochu nemoc bílých plášťů, ale tělo si občas žádá, a tady rozhodně nervy nemám:-)... Milujeme ji celá rodina, jsem vděčná za to, že takový doktor existuje. Andělské stvoření a člověk na svém místě... více netřeba.. ♥♥♥ Čápovi

Umístění: Ordinace MUDr. Blanky Číhalové

K pani doktorce chodim uz 15 let a mohu jen doporucit, vytahla me uz z tolika zdravotnich problemu, ze to ani nezpocitam!.Je to kapacita. Diky bohu ze jsem na ni natrefila. Je nesmirne vzdelana a zkusena.Jen tak vas neodbide, jak to v dnesni dobe bohuzel u doktoru chodi.Je proste TOP.
Burianova Jana

Na stará kolena jsem změnila lékaře a začala chodit k p. doktorce Číhalové. Bylo to nejlepší rozhodnutí jaká jsem po mnoha dlouhých letech učinila.
Konečně jsem změnila názor na lékaře.
Tak milé a příjemné jednání a s úsměvem mne doslova překvapilo.
Chodím k ní rok a jsem ráda. Děkuji jí za to, že je- jaká je.
Přeji jí také hodně zdraví.
Stejně dobrou zkušenost mám i se sestřičkami z té polikliniky.
Jarmila Sobotková

K paní doktorce Číhalové chodim velmi ráda, milá, hodná, vše ráda a ochotně klidně několikrát vysvětlí, nezanedbá žádnou drobnost. Mohu všem vřele doporučit :)

Pani doktorka aj jej pani sestrička sú veľmi milé, príjemné, ochotné. Mám z tejto ordinácie len tie najlepšie skúsenosti.