Dělnická 614, Sezimovo Ústí
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Hanka
Velice děkuji paní doktorce, za vyšetření mé dcery, které se zhoršil zrak a jelikož je řidič a student , brýle potřebuje ne za půl roku, ale ihned. Potřebovali jsme opravdu akutně brýle leč čekací doba všude půl roku a více. Po telefonickém rozhovoru jsme do týdne po vyšetření s předpisem na brýle v čekárně dcera čekala asi hodinu ani jsem si nestihla nakoupit. Velice děkuji paní doktorko za Váš přístup.
Vyšetření u paní Bechné je naprosto nevhodné pro malé děti, metody vyšetření nepřizpůsobuje věku dítěte, což samozřejmě způsobí nemožnost provedení kompletního vyšetření. Po vyšetření u paní Bechné jsme se rozhodnli pro speciální oční centrum pro děti, kde vyšetření proběhlo v plném rozsahu a bez jakýchkoli problému v úplně jiných podmínkách.
Novotna
S pani doktorkou mame jen spatne zkusenosti.Je arogantni,protivna.Nasi nekolikamesicni dceri nekolikrat provadela bolestive protahovani oci jehlou a pokracovala by v tom asi dodnes,kdybychom dceru nevzali k jine pani doktorce.Ta se tomuto postupu velice divila,napsala dceri jine kapky...a najednou bylo po problemu a bez protahovani jehlou!!K pani Bechne uz nikdy!!
dana
Jsem pracující a tak mi vyhovuje, že se k paní doktorce nemusím objednávat několik měsíců dopředu. S čekáním počítám a vždy jsem to zvládla cca za 2 - 2,5 hod. Takové čekání jsem zažila bohužel u jiného lékaře i po objednání.
Paní doktorka i sestřička vždy vystupují velice profesionálně, příjemně, vstřícně.
Host
Nemám špatné zkušenosti, to, že se neobjednává, mi naopak vyhovuje, protože všude v Táboře jsou čekací objednací lhůty cca 3 měsíce, takže raději počítám s tím, že budu několik hodin čekat, ale můžu přijít například již příští týden. S arogancí sestry nebo paní doktrorky jsem se zatím také nesetkala, takže za mne dávám dobré hodnocení.
Jitka ze Soběslavska
K paní doktorce chodím již několik let, letos jsem se do ordinace ani nedostala.neboť jsem musela odejít již z čekárny. Nefunguje zde objednávání a to je velký problém. Jako pracující jsem šla po práci na preventivní kontrolu. V čekárně bylo plno /evidentně lidé důchodového věku/ a sestra mi řekla ať přijdu jindy, udělám si na ně čas a vezmu si propustku nebo dovolenou. Během týdne jsem byla na kontrole u oční lékařky v Soběslavi a u ní také zůstanu.
L L.
Hrůza hrůz. Paní doktora arogantní, nepříjemná, přímo sprostá. Ponižovala mě i manžela, jako bychom byly malé děti. Našeho malého (10 měsíců) vyšetřila velmi povrchně a na prosby o důslednější vyšetření reagovala striktně zamítavě. Byli jsme tam poprvé a také naposledy. Na dalších vyšetřeních u jiných doktorů se ukázalo, že zrak malého není zcela v pořádku, což samozřejmě paní Bechná vůbec neodhalila. Pokud to ovšem hledala. Nikdy už se u člověka, jehož ordinace se vývojově zastavila před třiceti lety neukážu.
Sestra je vrchol neochoty a paní doktorka to samé.. v ordinaci se domlouvají, jak nechají "vycukat" pacienty, kteří chtějí na kontrolu a ne jen napsat oční kapky... celkově velmi nepříjemné, nepřátelské a neprofesionální prostředí.. odpovídá době, kdy byla budova postavena.. to je hodně dávno..
U paní doktorky Bechné jsme byli s dcerou poprvé a také naposledy. Paní doktorka ordinuje bez objednání, tomu odpovídá stále plná čekárna, dlouhé čekání a následně nervozita sestřičky i paní doktorky.Přístup paní doktorky k dceři byl neutrální,spíše mi vyčítala že dítě nechce zcela spolupracovat - které taky zcela spolupracuje, že?Při chvilce nepozornosti sáhl malý syn paní doktorce na přístroj a pak začal křik,výčitky, že si přístroj zaplatíme atd.Takže vyšetření proběhlo pod napětím, s pláčem dětí, prostě nepříjemné.Už nás tam více neuvidíte... i když profesionálně je paní doktorka zřejmě dobrá!
Tuto paní doktorku všem jen doporučuji. Je milá, trpělivá, příjemná. Sestřička taktéž. Poradí, vyšetření je prvotřídní.