Čolito Čoli
Na mne pan doktor pusobi velmi dobre. Je to taky jenom clovek. Kouri a co jako? Take jsem kuracka ... Zitra jdu na stahovani mustku a brouseni zubu. A verim, ze to dame na pohodu , protoze uz s tim pocitem tam jdu ...
B.K.
Drazí, pokud si opravdu myslíte, že je pan "doktor" Chmelíček uspokojivý, tak jste na omylu. Po tom, co mi pracoval na jednom zubu cca 2 měsíce (nová korunka), tak přes neúnosnou bolest jsem odjela navštívit královehradeckou zubní kliniku a tam mi po všech vyšetřeních a rentgenech řekli, že můj "nový" zub je tak precizně udělaný, že pod korunkou je zubní kaz až na kořen zubu a pod všemi plombami jsou kazy. Nemluvě o tom, když jsem si zažádala o anestezii a pan doktor řekl, že nebude potřeba, poté jsem si připadala, že bych si raději skřípla hlavu mezi dveře, protože ta bolest byla opravdu neskutečná. Jo, i takoví doktoři jsou u nás v Mostě!:)
Ze to z nej obcas tahne.... Ano, z hlediska etiky je to nic moc a stavat by se to nemelo, ovsem porad jsme na tom lip nez sam pan doktor, ktery jeste horsi pachy dycha urcite casteji :-D Ze ma dlouhou cekaci lhutu, neni se cemu divit, kdyz ma plnou klientelu, to je jasne, ze si pak clovek nemuze zavolat a chtit objednani za tyden, tak to holt v Moste chodi nejen se zubari, to vi snad kazdy. Ja osobne bych pana doktora hodnotila velmi kladne, je mily, vse vysvetli do detailu nez vykona samotny zakrok a je velmi setrny a empaticky. Tot moje zkusenost a kazdy z nas ma jiste jinou.
velká spokojenost
Velmi citlivý
velice schopný a zkušený odborník má velmi lidský přístup k pacientovi
Nemůžeme si stěžovat. Manžel chodil asi 8 let k MUDr. W. na Moskevskou, a byl moc rád, že nepřišel o všechny zuby (co zubů mu zbytečně poškodila neurvalým vyšetřováním). Poté, co jsme přešli k Dr. Chmelíčkovi (v r. 1992) má zuby v pohodě, až na pár výjimek stačí drobné opravy při pravidelných kontrolách. Přece neznamená, že když doktor někomu nesedne, že musí být špatný.
Chodíme k němu celá rodina už asi 15 let a nemáme problém. Alkohol jsem nikdy necítila, ani ráno, ani odpoledne. Jen cigarety, ale kdo z nás je dokonalý, že
Nikdy jsem z něj alkohol necítila, je to pohodový doktor, vždy pomůže, jen bývá často nemocný nebo je možné,že mám smůlu a vždy když ho potřebuji tak je nemocný tak musím čekat pokud to není akutní.