I. P.
Paní doktorka bohužel zůstala v době tak před 30 lety. Nepoužívá současné technologie ani postup - rentgen, kofferdam ani zvětšení (mikroskop/zvětšovací brýle). Po přechodu k jiné zubařce nastal šok, po paní Hromkové se muselo opravovat 12 zubů - pod plombami byly nechané špatně vyvrtané kazy. Na prevencích tvrdila, že je všechno v pořádku.
Jednoznačně doporučuji. Obávám se, že má paní doktorka přebytek pacientů.
Hana
Paní doktorka to umí výborně s malými dětmi. Tam, kde dcerka odmítla
komunikovat,paní doktorka Hromkova dokázala dceru rozpovidat a záhy
velmi kvalitně ošetřit.A co víc, dcera se na paní doktorku těší a to
je pro lékaře to nejlepší ocenění.
Moc děkujeme.
Jana a Lucinka
zásadně nesouhlasím z předcházejícím hodnocením z 9.9.
Bohužel pan nezná ani příjmení paní doktorky.
Já dojíždím za paní doktorkou 40 km již 15 let a jsem naprosto spokojen.
A jak to pozoruji v čekárně, příznivé ohlasy slyším i od
ostatních pacientů.
František
je fajn,hodná,příjemná,sestřička také,vezmou vás i bez objednání ,avšak počítejte s delším čekáním ,vyplatí se,pomůže vám
čekání u ní je dlouhy ale jinak je to super zubařka
Vojta
Jsem novým pacientem paní doktorky , teprve od ledna 2009. Je hodná , šikovná ,ochotná a svědomitá . Konečně jsem bez problémů a jsem moc rád , že mě vzala do své péče .
Hana
Naše rodina chodí k paní doktorce 15 let.Jsme velice spokojeni.Zuby zbytečně netrhá,snaží se je zachránit.Je hodná,pečlivá,cítí s pacientem .Sestřička je příjemná , ochotná a umí to s dětma.
Honza
Pečlivá,citlivá,vždy se snaží vymyslet pro pacienta to nejlepší řešení,můžete si vybrat z více možností.Sestřička je příjemná a umí to s dětma.
Jana
Příjemná,jemná,šikovná,rychlá.Snaží se vyhovět,vše vysvětlí,ochotně zodpoví dotazy,vždy dobře poradí.Bolesti ošetří bez objednání.Je moji zubařkou už 14 let,postupně k ní začali jezdit děti a vnoučata.Jsme rádi,že ji máme.Nemáme strach ze zubaře.Doporučuji.